Ekerödsgatan 10 – 6 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 9.500.000 kr

Beskrivning av Ekerödsgatan 10

Med fokus på kvalitet, hållbarhet och design har säljarna till denna villa tillsammans med arkitekt skapat en unik bodröm. Handslaget tegel, cederträ, överljus och massiva ekgolv är några attribut som återkommer. En överraskande invändig takhöjd, väl genomtänkta siktvyer och stora öppningsbara fönsterpartier som som gör att gränsen mellan inomhus och utomhus blir flexibel. Den intilliggande skogsdungen skapar gröna tavlor i fönstren.

Trädgården är lättskött med flertalet uteplatser, med och utan tak, i olika väderstreck och utekök från Contura. Ett spabad, från Villeroy & Boch, tillsammans med attefallshuset som innehåller bastu, dusch och toalett. Carport med tillhörande isolerat förråd samt vedförråd. Allt med smakfulla och noggrant genomtänkta materialval.

Beläget på lugn gata med rekreationsområde som granne.

Mariastaden

Området ligger naturskönt vid den vackra skogen som leder både mot havet via Pålsjö och norrut mot Laröd. Här finns flertalet skolor, livsmedelsbutik, gym med mera. Bra kommunikationer med buss till Helsingborgs centrum och gott om cykelvägar både inom området, till centrum, Laröd och Allerum.

Karta för Ekerödsgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mariastaden-helsingborgs-kommun-ekerodsgatan-10-21047875

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.