Ekenäsvägen 4 – 6 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 5.500.000 kr

Beskrivning av Ekenäsvägen 4

Upptäck denna makalösa villa från slutet av 1800-talet som erbjuder en utomordentlig livsstil som få andra. Med spröjsade fönster och en tidsenlig fasad välkomnar denna bostad Er till en värld av tidlös elegans och exklusivitet. Den underbara tomten är på ca 1 hektar där man hör ljudet från den porlande bäcken var man än befinner sig på tomten perfekt för barnens lek och bus med egen gungställning. Tillhörande uthusbyggnad i vinkel med stor grusad gårdsplan, i uthuset finns 2 gästrum, garage, förråd mm. perfekt för den som vill driva någon verksamhet eller varför inte bed&breakfast?
Det första som får Er att förälska Er i denna bostad är den inglasade verandan tillsammans med både lusthuset som uppfördes 2023 och den timrade vedeldade bastun, bostadshuset är i fulltimmer med trägolv, här finns både kakelugn och braskamin för riktigt mysiga stunder.
Villan erbjuder inte mindre än sex rum och kök där de tre sovrummen är på andra våning och för den som vill går det att göra om till fler sovrum både uppe och nere. För låg driftskostnad är bergvärme installerad. Stort härligt altandäck runt en del av huset.
Missa inte denna pärla verkligen värt ett besök!
Välkommen att ringa Fastighetsmäklare Marlene Bodin-Sjöberg 070-3010414.

Karta för Ekenäsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ljungskile-uddevalla-kommun-ekenasvagen-4-21269484

Avstånd till vatten: 500 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.