Egnahemsvägen 27 – – Tidaholms kommun

Utgångspris: 1.975.000 kr

Beskrivning av Egnahemsvägen 27

Välkommen till detta rymliga och trivsamma hus med klassisk charm så som högt i tak, vackra fiskbensparkettgolv, fönsterbänkar i marmor och härliga sällskapsytor i fil. Tegelfasad, aluminiumbeklädda fönster och uppvärmning via bergvärme gör huset dessutom bekvämt och lättskött!

På entréplan hittar vi de sociala ytorna med ett stort ombyggt kök och vardagsrum, matsal och bibliotek i fil med stora fönster där ljuset flödar in, och en braskamin som sprider både värme och trivsel. Här finns också en rymlig hall och badrum med badkar. Övre plan inrymmer de privata ytorna med tre bra sovrum och ett badrum med dusch. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och hobbyrum.

På tomten finns en jordkällare och en stor verkstadsbyggnad om ca 100 kvm inrymmande garagedel, cykelförråd samt stor verkstads-/hobbylokal. Den uppväxta, södervända tomten erbjuder härliga gräsytor för barnens lekar, flera fruktträd, ett stort trädäck och när kvällen nalkas finns ett lusthus att njuta i. Välkommen med din visningsanmälan!

Karta för Egnahemsvägen 27

https://www.hemnet.se/bostad/villa-155m2-tidaholm-tidaholms-kommun-egnahemsvagen-27-21297453

950

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.