Dyvlinge 127 – 3 – Östhammars kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Dyvlinge 127

Varmt välkommen till lantliga Dyvlinge, strax utanför Alunda. Här finner du denna trivsamma enplansvillan belägen med högt läge på en stor tomt och vyer ut över ängarna. Bostadshuset som uppfördes 2016 är från Landsbrostugan och inrymmer 3 rum och kök, varav 2 sovrum, badrum och tvättstuga. Luftiga ytor med öppet upp i nock och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och fina vyer ut över tomten och ängarna. Bostadshuset är inrett med moderna ytskikt med kök från Puustelli, slipat och behandlat betonggolv med vattenburen golvvärme och målade väggar. Helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga som även kan användas som groventré från husets baksida.

Här bor du med enskilt och lantligt läge i en levande byggd! Den stora tomten möjliggör ytterligare byggnader för dig som önskar exempel ett garage, carport eller förråd. Gott om utrymme för planteringar och odling!

Till Alunda tar det ca 7 min med bilen där centrum finns med matbutik, apotek, gym, sporthall, förskolor, skola och busstation. I Ekeby, endast 2 km från fastigheten finns förskola och skolklass upp till åk. 3. Bra läge med ca 40 min med bil till Uppsala. Från huset är det ca 6 km till närmsta badplats i sjön Vällen.

Välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!

Karta för Dyvlinge 127

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-alunda-osthammars-kommun-dyvlinge-127-21328156

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.