Dyraste husen i Karlskrona kommun – Karlskrona 10 dyraste villorna just nu

Fina villor till salu i Kramfors kommun

Villa - Vanadisgatan 6

10.000.000 kr

Villa – Vanadisgatan 6

Karlskrona kommun Blekinge län

”VILLA ELLESKÄR”! – Under 1900-talets första årtionde lät löjtnant Kugelberg uppföra en grosshandlarvilla för sin familj på ön Elleskär, ett stenkast från Karlskrona centrum, i klassisk Schweizerstil. En genomgripande ombyggnad på 60-talet gav villan sitt nuvarande utseende enligt dåtidens stilideal och mycket av sekelskiftescharmen försvann. Villan delades i två rymliga (ca 200kvm styck) bostäder där den ena har hyrts ut med bra intäkter. Läget och utsikten finns dock kvar. Bottenvåningen rymmer flera sov/arbets/gästrum, gott om plats för umgänge, stort kök och klassisk glasveranda. Även vackra stavparkettgolv, dubbeldörrar och eldstad. Badrum av äldre datum. Ägarbostaden en trappa upp har även den en fantastisk rymd, liknande kvaliteter och många rum för familj och vänner. Eldstad. Balkong i väster. Från detta plan har man även access till vindsvåningen och ”pigtrappa” till trädgården. Utmärkt för den stora familjen, generationsboende, företagaren med hemmakontor eller för dig som hyra ut. Läget behöver knappast beskrivas, här låter vi bilderna tala. Ett generellt moderniseringsbehov bedöms föreligga.
Insynsskyddad och uppvuxen hörntomt med stensatta gångar, syrenbuskar, fruktträd och rabatter, flera uteplatser beroende på väder och vind. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Vedbod (Blivande gäst/lekstuga?). Besiktigat.

Läs mer

Villa - Sjuhallavägen 10

9.995.000 kr

Villa – Sjuhallavägen 10

Karlskrona kommun Blekinge län

Känn historiens vingslag när vi nu saluför porten till Sjuhalla!
”Just vid själva vägkröken, där efter Vrängö Sjuhallavägen svänger i en 90-graders vinkel, ligger anrika Hjalmarsberg. På något vis får förbipasserande en förnimmelse av att just här börjar Sjuhalla”. I varje fall radar husen upp sig på ömse sidor vägen och bildar på så sätt en sällsam entréport så skriver Erik Björnberg – Vandring bland sjöofficerarnas gårdar.

Magnifik herrgårdsbyggnad med havsutsikt där det sägs att huset är byggt med timmer som bär kronans stämpel. Vacker byggnad i två plan där många praktiska utrymmen finns på nedervåningen medans den sociala umgängesdelen finns en trappa upp. Varsamt renoverat med känsla för detaljer för att återskapa dess original. Redan i entrén möts man av en pampig träport som avslöjar att fastigheten har anor från långt tillbaka i tiden. En svunnen tid följer genom hela byggnaden med exklusiva detaljer såsom kakelugnar, massiva trägolv, pardörrar mm. Här är det endast fantasin som sätter gränserna, perfekt bostadshus med eventuell uthyrningsdel eller varför inte Bed and Breakfast? Här finns badrum och kök på båda planen samt en tvådelad oinredd vind. Fastigheten erbjuder en underbar parkliknande trädgård där omgivningarna hänger ihop, som om parken är en del av landskapet runt omkring.

En gammal amiralsgård som måste upplevas! Varmt välkommen på privatbokade visningar!

Läs mer

Villa - Bokavägen 4

7.000.000 kr

Villa – Bokavägen 4

Karlskrona kommun Blekinge län

På Bokavägen 4, möts man av en stor trädgård med vackra bokar som står i slänten ner mot Lyckebyån. Från de stora grindarna nere vid vägen tar man sig över till bryggan som är tillhörande fastigheten. Boningshuset på sina 344kvm som ger ett pampigt bemötande med sin välkommande entré. Inne i huset finner vi stora rum med högt i tak och stuckaturer som ger liv till rummet. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och låter en ta del av den trevliga utsikten som är åt väster. I vardagsrummet finner vi även en vackert utsmyckad kakelugn. På ovanvåningen har man gjort en eldstad med stensättning och stor kopparhuv i allrummet vilket ger en fräck känsla. De finns även två balkonger, en i respektive sovrum. På vardera plan finns toalett och duschrum. Från ovanvåningen i korridoren leder en trapp upp i på huset, detta är utrymmet inrett till bar.

Vill ni se detta i verkligenheten så tveka inte på att anmäla er till visning eller kontakta mäklaren för att boka en tid som passar er!

Läs mer

Villa - Sigyns väg 3

6.695.000 kr

Villa – Sigyns väg 3

Karlskrona kommun Blekinge län

Nyproducerat, inflyttningsklart stenhus med havsutsikt! Smakfullt, välplanerat och påkostade materialval. Två balkonger med fin utsikt över Torstävaviken. Toppmodernt värmesystem med frånluftsvärmepump, braskamin och takpannor med integrerade solceller. Stort dubbelgarage med fjärrstyrd dubbelport och elbilsladdare installerat. Här bor ni i naturskönt område med närhet till skog, åkrar och hav. Karlskrona nås med bil på cirka 15 minuter och Trummenäs på cirka 3 minuter. Servitut för att bygga en brygga medföljer! HUSPUNKTEN (BYSNICKAREN) BJUDER NU PÅ KOSTNADEN FÖR LAGFART OCH PANTBREV VID KÖP.

Läs mer

Villa - Brovägen 16B

6.500.000 kr

Villa – Brovägen 16B

Karlskrona kommun Blekinge län

Ca 330 kvm alldeles intill havet med del i brygga. 5 sovrum, dubbla ljusa vardagsrum, fullutrustat kök, dubbla helkaklade badrum och separat wc. Flera uteplatser och läcker balkong. Havsutsikt från flera rum. Hel källare med gillestuga, garage, flera förråd, tvättstuga och relaxavdelning. Lugnt läge vid återvändsgata med lekplats. Pris: 7 900 000:- eller högstbjudande.

Läs mer

Villa - Silltrutvägen 10

6.200.000 kr

Villa – Silltrutvägen 10

Karlskrona kommun Blekinge län

Elegant och smakfull villa på attraktiva och populära Ringö. Tilltalande interiörval i en ljus stil. Väldisponerad och luftig planlösning med ett socialt och öppet entréplan och ett privat övre plan med sovrum och allrum samlade. Helkaklade badrum samt groventré/tvättstuga med gavelingång. Flera utgångar till möjliga uteplatser i soliga väderstreck. Från huset finns vacker och trevlig havsutsikt. God driftekonomi med frånluftsvärmepump och solceller. Fristående garage. Närhet till Lyckebys serviceutbud, skola och hav. Ett kvalitetsboende!

Läs mer

Villa - Sigyns väg 2

6.200.000 kr

Villa – Sigyns väg 2

Karlskrona kommun Blekinge län

Ett synnerligen elegant och tilltalande boende med vacker havsutsikt från flera rum och utrymmen från huset. En väldisponerad planlösning med öppna och ljusa sällskapsutrymmen samt fina sovrum. Entréplan har utgång till stort och inglasat uterum med vidare anslutande altandäck. Ett luftigt och socialt övre plan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till altandäck på övre plan med spa-bad! God driftekonomi. Friliggande garage med bakomliggande rum och toalett för övernattande gäster alternativt hemmakontor. Ett boende med genomgående smakfulla och påkostade interiörval. Ett boende för den kräsne!

Läs mer

Villa - Målaregatan 4

6.000.000 kr

Villa – Målaregatan 4

Karlskrona kommun Blekinge län

Välkommen till Målaregatan 4!

Suveränt läge på populära centrala ön Ekholmen, med havsutsikt från flera av fönsterna, med kommunala båtplatser ett stenkast från knuten.

Den vackra villan anno 1910 har de senaste 20 åren använts som generationsboende. Här finner ni totalt 304 kvm till ert förfogande med en lägenhet i ett plan om 74 kvm, en lägenhet i två plan om 142 kvm samt en rymlig källare om 67 kvm. Här finns 3 vardagsrum, 3 badrum/wc, 4-6 sovrum och för den som ser fastigheten som en investering så skulle den övre lägenheten kunna inrymma ytterligare ett kök och delas av till två lägenheter och då bilda ett hyreshus.

Nyinsatt luft/vattenvärmepump -24 borgar för kommande låga driftskostnader men här finns även fungerande eldstäder i form av två vackra kakelugnar och en braskamin. Kommunalt VA. Fiber upp till 10 000 Mbit är perfekt för hemmajobbarna.

Mysig trädgård – stor för att vara i området – med två altaner, fruktträd & bärbuskar. Fri gatuparkering och på tomten finns ett fristående kallgarage med el.

Gångavstånd till stan, stadsbuss, förskola, skola, jourbutik, Blomlöfs fiskrestaurang och vackra Saltösand med strand och klippor. I kvarteret finns även flera kommunala båtplatser lediga, se länk, på nån minut är ni ute i skärgården som väntar! Har ni inte egen båt så finns sommartid hop on/hop off-stop för skärgårdstrafiken i Saltösund.

Läs mer

Villa - Pärlebäcksvägen 1

5.450.000 kr

Villa – Pärlebäcksvägen 1

Karlskrona kommun Blekinge län

Stor härlig familjevilla med allt man kan önska !
Här är det gångavstånd till härliga svalkande bad samt brygga med båtplats. Villan erbjuder en fantastisk poolmiljö med en stor pool, poolhus och utespa i härligt soligt västerläge. När det blir svalare kvällar kan man ta ett bad i utespaet och sen dra sig tillbaka i det rymliga inglasade uterummet med en härlig takrymd med högt i tak och spotlights.

Välkommen in i bostaden – här kommer vi in i en stor inbjudande hall med praktisk klädkammare. Ljusa härligt sociala sällskapsytor med utgång till den underbara poolmiljön. Stilfullt kök från Ikea med gott om avställningsytor samt härlig köksö med all vitvaruutrustning man kan önskar sig finns. Två sovrum på entréplan varav det ena med walk-in-closet, duschrum och tvättrum. Övre plan har tre sovrum, toalett och ett rymligt allrum med utgång till balkong med havsutsikt.

Här finns dubbelgarage med inredd vindsvåning med möjlighet att hyra ut om så önskas eller perfekt tonårsrum. Stor härlig trädgårdstomt med många möjligheter. Förråd finns för trädgårdsredskap mm. Huset och poolen värms via bergvärme samt solceller vilket ger en låg driftskostnad. Energiklass B. Fiber finns samt kommunalt vatten och avlopp.

Huset ligger i ett lugnt och trivsamt område med fina strövområden och här finns en bra skola samt bra uppväxtmiljö för barnen. På sommaren lever byn upp då drar campingen ingång. Här finns då en närbutik under sommaren samt Skärgårdsbageri.
Ca 250 meter till busshållplats.

Fastigheten är mycket välskött – här är det bara att flytta in och börja bo!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Villa - Storgatan 23

5.395.000 kr

Villa – Storgatan 23

Karlskrona kommun Blekinge län

Här kommer möjligenheten att förvärva och förbereda din verksamhet lagom tills vår och sommargästerna flockas på det vackra och natursköna läget i omtyckta Kristianopel. Här kan man både bo och bedriva sin verksamhet. Nu saluförs magnifika och Bullerbycharmiga gästgiveriet på Storgatan 23. Gästgiveriet är en av de äldsta byggnaderna i Kristianopel och byggdes år 1714, då i egenskap av privatbostad. Sedermera blev Kristianopels Gästgiveri Blekinges första Gästgivargård, hit kom dåtidens resande och vattnade hästarna i stallängan medan de själva intog en god måltid och vilade en natt. Möjligheterna för olika verksamheter är många och trots att fastigheten ursprungligen nyttjades i egenskap av
privatbostad har nuvarande ägare fortsatt på det framgångsrika Gästgiverikonceptet.
Lyckligt är att gästgiveriet helt utan annonsering haft över 300 nattgäster om året, med stor efterfrågan på ytterligare öppettider och sängplatser. Fastigheten har en 1650 kvadratmeter stor tomt med alla rätt, på de magiska grönytorna har omtalade middagsbjudningar, historiska gästgiverikvällar och härliga bröllop ägt rum. Det lummiga
blomstret och fruktträden skapar tillsammans med ljudet från havet harmoni för både kropp och själ. Boningshuset är ett anrikt sådant från 1700-talet som idag fördelas över entréplan med två salar som har gott om utrymme för bjudningar, en serveringsgång, bar och
ett restaurangkök där all köksutrustning samt samtliga möbler ingår. En trappa upp finns en hemtrevlig våning med vardagsrum, kök,
badrum och två sovrum. Ovan mellanvåningen gömmer sig en oinredd vind som erbjuder enorma möjligheter att skapa flera sovrum och umgängesytor. Utöver boningshuset är det dags att presentera gästhuset. Via gårdsplanen finns detta stora annex som idag utgörs av flertalet sovrum för gästerna som besökt gästgiveriet. Likt boningshuset finns
även här en outnyttjad vind som har stor potential.
Med 45 minuter i bil från Kalmar, och 30 minuter från Karlskrona centrum hittar du nordens första renässansstad som dessutom är en av Sveriges solsäkraste platser. Här finns små butiker, restauranger och omtyckta caféer. Att ställa bilen och strosa omkring bland de små trähusen där rosorna dignar i trädgårdarna är det bästa sättet att uppleva
Kristianopel. Slå dig ner i hamnen och titta ut över vattnet där du kan ana Ölands södra udde i horisonten. Vill du se byn lite från ovan kan du gå runt delar av byn uppe på den mäktiga, gamla ringmuren.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Alla hus till salu Karlskrona.

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.