Drevstagatan 24A – 3 – Kristinehamns kommun

Utgångspris: 1.095.000 kr

Beskrivning av Drevstagatan 24A

Varmt välkomna till Drevstagatan 24A och detta mysigt 1-planshus med rymlig källare. Här erbjuds ett mindre och hemtrevligt boende som lämpar sig för den lilla familjen eller dig/er som önskar något mer lättskött och prisvärt.

Under 2019 uppdaterade man ytskikten överlag då man idag möts av ljusa ytskikt med modern tappning som ger en bra och fräsch känsla rakt igenom.
Planlösning är rymligt kök med uppdaterade köksluckor, helkaklat badrum med duschörn, vardagsrum samt två sovrum varav det ena har utgång till altan med tak på baksidan. En trappa ner har vi en rymlig källare med gott om plats för både tvättstuga, pannrum samt övrig förvaring. Uppvärmning idag är pelletspanna.

Lummig och lättskött tomt med garageuppfart, gott om gräsyta för barnen vilket tillåter plats för både studsmatta, bollspel och odlingsmöjligheter för dig som önskar en lite mindre trädgård. Här finner vi också ett mindre förrådsskjul för t.e.x. trädgårdsredskap.

Drevsta är ett lugnt och omtyckt område, här har man nära till det mesta, centrum inom promenadavstånd samt närhet till Ica Maxi, vilket gör Drevsta till en mycket trivsam del av Kristinehamn.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Drevstagatan 24A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-drevsta-kristinehamns-kommun-drevstagatan-24a-20818935

Avstånd till vatten: 1000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.