Drängens väg 5 – 3 – Haninge kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Drängens väg 5

Välplanerad villa om 81kvm vackert belägen i natursköna Utlida. Här skapar en social planlösning med öppet upp till nock, braskamin och smakfulla materialval ett harmoniskt och trivsamt hem. Bekvämt boende med natur och grönska som närmaste granne samt några minuters promenad till busshållplats med anslutning till Västerhaninge och vidare in mot Stockholm – börja och avsluta arbetsdagarna med en avkopplande naturupplevelse.

Ljuvlig lättskött skogstomt om ca 2500 kvm där härlig grönskande skogen fint ramar in och skapar ett ostört läge. Under säsong förvandlas tomten till ett paradis för dig som gillar bär och svamp, skörda dina egna kantareller och plocka blåbär till frukosten eller sommarfikat. Solen vandrar runt huset och kan avnjutas från tidig morgon till solnedgång på altanen.

Här erbjuds stort inglasat uterum och uteplats i bästa syd/västläge. Här värmer solen från förmiddag till skymning. Lättmöblerat med gott om plats för loungesoffor, middagsmöblemang, solstolar och grill. Dubbla glasdörrar från uterummet suddar sommartid ut gränsen mellan ute och inne. Badtunna, vartenburen golvvärme, borrad brunn (55m) och enskilt avlopp/tank.

Drömboende i slående vacker naturmiljö med närhet till alla bekvämligheter och smidiga kommunikationer – det bästa av två världar. En bilfärd på 30 minuter tar dig in till Stockholm C och bussar till Västerhaninge med vidare pendelanslutning till city nås smidigast på en promenad om ca 6-8 minuter genom vacker skogsmiljö. Tungelsta med pendeltågsstation samt badplats inom cykelavstånd.

Lugnt område med fin grannsämja som tar hand om vägarna och ordnar frivilliga grillkvällar och Valborgsfirande, perfekta tillfällen att lära känna nya vänner i området.

Varmt välkomna till ett boende utöver det vanliga!

Karta för Drängens väg 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-tungelsta-haninge-kommun-drangens-vag-5-21320661

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.