Domherrevägen 5 – 6 – Växjö kommun

Utgångspris: 4 750 000 kr

Beskrivning av Domherrevägen 5

Välkommen till Domherrevägen 5 och denna enplansvilla som erbjuder generösa boendeytor och stilren inredning. Här finner ni ett hem där hela familjen kan trivas tillsammans utan att kompromissa på ytorna för umgänge eller funktionalitet. Till bostaden hör även ett garage med en tillhörande garageuppfart som tillsammans rymmer flera fordon. Allt i ett tryggt, barnvänligt läge med närhet till mataffär, skolor och förskolor, härlig natur och friluftsliv samt utmärkta kommunikationer.

Villan har en planlösning med en riktigt bra rumsfördelning som innefattar sex rum med en perfekt balans mellan generösa ytor för det sociala och praktisk funktionalitet. Centralt i bostaden finner ni stora sociala ytor där kök och allrum ligger i en öppen planlösning. Från matplatsen i allrummet når ni det luftiga vardagsrummet som tack vare stora fönsterpartier och altandörr har en direktkontakt med utemiljön. Bostadens privata del består av tre sovrum av bra storlek samt ett badrum med både dusch och badkar. Sovrummen erbjuder lättanpassade ytor samt bra förvaringslösningar. Till höger om entrén till bostaden finner ni den välutrustade tvättstugan som även har en grovingång. Här finner ni också ett till badrum samt ytterligare sovrum. Sammantaget skapar sovrummen och de funktionella lösningar ett bekvämt boende för hela familjen. Bostaden har kontinuerligt uppdaterats och underhållits där bland annat maskinparken successivt blivit förnyad, senast med tvättmaskin från 2021 och diskmaskin från 2023.

Tomten på 679 kvadratmeter är plan och lättskött och erbjuder fina trädgårdsytor där både barn och vuxna kan njuta. I trädgården finns träd, planteringar och fina grönytor. På husets baksida finns en uteplats som nås från både köket och vardagsrummet.

Omtyckta Högstorp är mycket barnvänligt och samtidigt nära till allt man behöver. Närhet till naturen och smidigheten att nå de stora utfartslederna gör det enkelt att ta sig in till centrum och de stora handelsområdena. Det finns fina lekplatser, förskolor och skolor på alla nivåer i området som man når till fots eller på cykel. Med bra cykelleder och busslinjer utanför bostadskvarteret blir kommunikationen smidig. Fyllerydsskogen med härliga löpspår och skogsstigar passar den aktive, likaså Glasrikets golfklubb och Åbovallens idrottsplats med stora fotbollsplaner.

Karta för Domherrevägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hogstorp-vaxjo-kommun-domherrevagen-5-21304825

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.