Djurgårdsvägen 29A – – Nacka kommun

Utgångspris: 6 750 000 kr

Beskrivning av Djurgårdsvägen 29A

Strax ovan Baggensstäket och granne med både naturreservat och kulturhistoriska kvarter återfinns denna soliga tomt högt belägen. Tomten, om ca 1 756 kvm, består mestadels av plan markyta i berg. Idag står ett attefallshus (2014) med en stor altan på fastigheten. Attefallshuset (20 kvm) inrymmer ett rum, kokvrå samt wc-rum med förbränningstoalett.

Som boende i detta eftertraktade område bor du mitt i en skärgårdsidyll med mysiga promenadstråk alldeles inpå knuten och endast ett stenkast från bad- och båtliv och välrenommerade restaurangen Old Smokedhouse. I närområdet finns även förskola, skola samt busshållplats och på kort avstånd nås livsmedelsbutik samt köpcentrum.

Ny detaljplan har vunnit laga kraft vilket möjliggör utbyggnad.
Detaljplanen 691 medger friliggande bostadshus med högst en huvudbyggnad per fastighet och högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad.
– Huvudbyggnad får uppföras med en högsta nockhöjd om 8,0 meter och uppta en byggnadsarea om högst 8% av fastighetens landarea, dock högst 140 kvm (280 kvm i BTA i två plan).
– Huvudbyggnad som uppförs med en högsta nockhöjd om 6,5 meter får uppta en byggnadsarea om högst 11% av fastighetens landarea, dock högst 180 kvm (360 kvm i BTA i två plan)
– Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden får vara högst 40 kvm.

Det är av vikt att själv undersöka detaljplanen och kontakta Nacka kommun gällande frågor.

Fastigheten är under avstyckning och ytterligare en tomt kommer marknadsförs och säljs med samma byggrätt med en tomtarealen om ca 1 828 kvm.

Karta för Djurgårdsvägen 29A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-20m2-sydostra-lannersta-nacka-kommun-djurgardsvagen-29a-21354177

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.