Debattvägen 25 – 4 – Borlänge kommun

Utgångspris: 2.295.000 kr

Beskrivning av Debattvägen 25

Varmt välkomna till detta charmiga 1-planshus med källare och vidbyggt garage, som ligger beläget i ett trivsamt område. Här möts ni av en behaglig och trevlig boendemiljö, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en perfekt balans mellan stil, komfort och funktion.

Den välkomnande hallen öppnar upp för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Det mysiga vardagsrummet, komplett med en eldstad, inbjuder till avkoppling och gemenskap. Trivsamt och funktionella kök från Marbodal är utformat för att möta dagens köksbehov, vilket gör matlagningen till en njutbar upplevelse.

Boendet rymmer tre rymliga sovrum, perfekta för familjen eller gäster. Det helkaklade badrummet, utrustat med golvvärme, erbjuder en extra touch av komfort och lyx. Möjligheten att inreda vinden öppnar upp för flexibilitet och möjligheten att skapa ytterligare sällskapsrum eller sovutrymmen, vilket gör detta hus anpassningsbart för olika behov.

I källaren väntar en tvättstuga och generösa förvaringsmöjligheter. Där finns även ett extra sovrum och en wc, som för närvarande inte är i drift. Den flexibla utrymmeslösningen ger er möjlighet att skräddarsy boendet efter familjens unika behov och önskemål.

Njut av lugna stunder i trädgården och på den inglasade altanen. Det vidbyggda garaget erbjuder bekvämlighet och möjlighet till skyddad parkering. Detta hus harmoniserar på ett förtrollande sätt modern livsstil med traditionell charm och blir därmed det perfekta hemmet för er som söker både praktisk bekvämlighet och en inbjudande atmosfär. Välkommen till ert nya hem, där varje dag blir en njutning!

Karta för Debattvägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hytting-borlange-kommun-debattvagen-25-21260455

Avstånd till vatten: 1000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.