Danarövägen 30A – – Danderyds kommun

Utgångspris: 17 750 000 kr

Beskrivning av Danarövägen 30A

Willa Nordic – Danarö

Ett unikt hus som är baserat på den befintliga ägarens ideér, arkitektritat och placerat efter omgivningarna och tomtens förutsättningar för att tillvarata solen från morgon till kväll. Även trädgården med ett flertal uteplatser är planerad och anlagd efter samma principer.
Inspirationen till huset interiört är hämtad från funktionalismen där varje yta har ett syfte vilket gör att huset upplevs som mycket större. Exteriört är inspirationen hämtad från den tidigare delen av 1900-talet samt från klassiska villor i Italien och Provence.

Huset ligger relativt högt i Nora. Tomten rymmer ett flertal uteplatser där man enkelt finner både skugga och sol från morgon till kväll. Vid sidan av huset finns en plan yta för barn och vuxna som tillåter spel med såväl boll, boule och kubb.

Huset rymmer 7 rum & kök, varav 5 sovrum samt 3 badrum.
Kök och vardagsrum i delvis öppen planIösning, i matdelen mellan kök och vardagsrum har det dukats långbord för +20 personer där släkt och vänner kan samlas runt alla högtider. På entréplanet ryms i ena änden av huset ett sovrum alternativt gästrum med intilliggande badrum. Därutöver finns en rymlig tvättstuga med egen entré. Ytterligare ett sovrum alternativt kontor finns på entréplanet.
Ovanför trappen möts man av ett generöst och ljust allrum som binder ihop huset med en härlig utsikt och utgång till en centralt belägen balkong för härliga stunder i den tidiga vårsolen. I den ena sidan av ovanvåningen ryms två sovrum med ett intilliggande badrum. I den andra delen ryms en Master Suite med privat balkong för vackra solnedgångar sommartid. Här finns även en luftig walk in closet på vägen in till det generösa badrummet där det finns både en separat dusch och ett stort badkar.

Ett fantastiskt boende som definitivt bör upplevas på plats!

Karta för Danarövägen 30A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-210m2-danderyd-danderyds-kommun-danarovagen-30a-21324489

Avstånd till vatten: 950 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.