Dammvägen 4 – 4 – Båstads kommun

Utgångspris: 2.850.000 kr

Beskrivning av Dammvägen 4

Välkommen till denna trevliga villa, belägen i en lugn och eftertraktad del av Förslöv. Byggd år 1937, utstrålar detta hem en klassisk elegans med moderna inslag som gör det till den perfekta platsen att kalla hemma.

Villan har fyra rum och kök och är omsorgsfullt renoverad under åren 2020-2021 för att möta dagens krav på komfort och stil. Vid ingången välkomnas du av en trevlig atmosfär, där det generösa vardagsrummet och det välutrustade köket erbjuder en perfekt plats för sociala sammankomster och familjemiddagar.

På det övre planet finner du två mysiga sovrum, som båda erbjuder en plats för avkoppling. Här finns även ett modernt badrum, komplett med bekvämligheter för att skapa en härlig känsla.

Tomten är en trädgårdsdröm med gott om plats för lek, trädgårdsarbete och avkoppling. På tomten finns en byggnad som erbjuder möjligheten att skapa ett gästhus, ateljé eller arbetsrum efter eget önskemål. Den intilliggande uteplatsen med ett överbyggt tak är en perfekt plats för utomhusmåltider och avkoppling i skuggan.

Denna villa är mer än bara ett hem – det är en möjlighet att leva det ljuva livet på Bjärehalvön.
Med närhet till natur, strand, närservice och bra kommunikationer är detta en plats där du kan skapa minnen för livet.

Välkommen att kontakta Johan för mer information.

Karta för Dammvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-forslov-bastads-kommun-dammvagen-4-21294541

3900

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.