Dammgatan 15 – 9 – Simrishamns kommun

Utgångspris: 3 750 000 kr

Beskrivning av Dammgatan 15

Välkommen till Skillinge fiskeläge och denna bostad med möjligheter! Här har alltid drivits handel. Under tre decennier drev makarna Ahlgren både mjölkaffär och urmakeri. Nuvarande ägare hyr ut lägenheten och har ett konstgalleri. I det stora förrådet fanns tidigare en av fiskelägets två andelsfrysar. Rakt nedanför huset nås havet; via kärleksstigen.

Bostaden som mäter 169 kvm, rymmer en rejäl bostad, en lägenhet och dessutom en liten affärslokal med egen entré och skyltfönster mot gatan. Effektivt vattenburet värmesystem från luft/vatten-värmepump och nyligen installerad kamin. Fiber finns. Gott om parkeringsplatser.

Underbar uppvuxen och insynsskyddad trädgård i perfekt solläge. Här finner vi bland annat bok, magnolia, plommon, valnöt och buxbom. På tomten finns även ett stort förråd och ett sött uterum med murad öppen spis. Havet, busstorget och köpmangården ligger en kort promenad bort. Skillinge är ett levande samhälle med förskola, hamnkrog, pizzeria, teater, kaféer, livsmedelsaffär, fiskaffär och små butiker.

Karta för Dammgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-skillinge-simrishamns-kommun-dammgatan-15-21354340

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.