Dalkärrsbacken 2 – 7 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Dalkärrsbacken 2

Nu har ni möjlighet att förvärva en rymlig familjevilla med ljus och öppen planlösning i det mycket attraktiva området Hårnacka. Huset är byggt 2018 och håller genomgående hög standard. Huset ligger idylliskt i ett fridfullt villaområde, perfekt för en barnfamilj eller för dig som önskar lugn och ro. Tomten är en välskött och nylagd trädgårdstomt om hela 1500 kvm med kravlösa plana gräsytor som lockar till lek och glädje för både stora och små barfotafötter. Tomten har även plats för små odlingar och rabatter.

Huset är från Älvsbyhus och denna modell heter Åse. Husmodellen fördelar sig på 1 1/2 plan och är på hela 163 kvm vilket gör att den stora familjen har gott om plats! Entréplan har stora och sällskapsvänliga ytor med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Både från köket och sovrummet har ni dörrar ut till altanen. Altanen ligger med ett fantastiskt västerläge och gott om soltimmar från dagen fram till sen kväll. På entréplan finns också ett duschrum, tvättstuga samt tre st rymliga sovrum varav ena sovrummet har en klädkammare. Övervåningen är inredd med ett duschrum, allrum, en klädkammare och två st sovrum.

Här bor du i ett bra läge med bara 3,5 km cykelavstånd till centrala Norrtälje och allt som stadskärnan har att erbjuda. Ett mycket trevligt, familjärt och lugnt område med närhet till grönområden. Trevlig promenadväg till centrum längs vattnet. Det är också nära till förskola och skola med låg- och mellanstadium.

I Norrtälje finns välsorterade matbutiker, restauranger, butiker, badhus, lekplatser samt grönområden, vackra promenadstråk och Kärleksuddens badplats. Från Norrtälje station finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Buss från Norrtälje till Stockholm tar ca 60 minuter och med bil åker du till Stockholm på ca 40 minuter.

Välkommen på visning!

Karta för Dalkärrsbacken 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-harnacka-norrtalje-kommun-dalkarrsbacken-2-21324549

Avstånd till vatten: 950 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.