Dalhem Siggur 369 – 3 – Gotlands kommun

Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Dalhem Siggur 369

Välkomna till Dalhem Siggur 369 och till denna charmiga fastighet med villa i rofyllt läge inbäddat bland åkrar och öppna ytor. På fastigheten som totalt mäter totalt 12 120 m² finns huset från slutet av 1800-talet samt stora ytor för både odling, lek och rekreation.

Bostadshuset har genomgående vackra bevarade detaljer såsom spegeldörrar, fina trägolv och flera eldstäder varav en kakelugn. Via de fina pardörrarna kommer man in till en hall med plats för avhängning, badrum, vardagsrum med braskamin, matsal med kakelugn och via en halvtrappa ner når man köket. På övre plan finns en öppen våning med plats för två sovrum. Genomgående har bostaden vackert komponerade färgval och materialval som inger en hemtrevlig känsla vilket knyter an med dess lantliga läge. Bekvämt pendlingsavstånd till Visby eller bad vid dagens val av strand.

För den odlingsintresserade finns här härliga möjligheter med en tomt på 1,2 hektar. Här är vattentillgången god och ytorna öppnar även upp för djurhållning i viss mån. Huset ligger längs en lugn gata med goda grannar varav de flesta är helårsboende.

Varmt välkomna med din intresseanmälan!

Karta för Dalhem Siggur 369

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-dalhem-gotlands-kommun-dalhem-siggur-369-21317910

Avstånd till vatten: 4500 meter

Foto av: Karl Melander @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.