Dalarövägen 136 – 6 – Haninge kommun

Utgångspris: 6.950.000 kr

Beskrivning av Dalarövägen 136

Välkommen till denna unika havsnära fastighet nära Dalarö med anor från tidigt 1900-tal med stall och vackra vidsträckta vyer! Lantligt och privat belägen med fritt södervänt läge omgärdad av ängar, skog och hav samt tillgång till arrenderad mark. En både barnvänlig idyll och avkopplande oas med närhet till storslagen natur, bra service och goda kommunikationer endast 25 minuter från Stockholm city!

Detta är ett underbart ljust och ombonat hem med vacker huvudbyggnad i falurött med vita knutar fördelat på två plan med glasveranda, många fina fönsterpartier, kakelugn, synliga takbjälkar och magiskt kök med vedspis. Soligt och generöst pooldäck med pool, grillhörna samt tvättveranda intill prunkande trädgård med fruktträd, lekstuga och orangeri.

Huvudbyggnad:
Entréplan med glasveranda, hall, stort kök, sällskapsrum, badrum och tvättstuga med separat ingång. Övervåning med 3 bra sovrum, mysigt allrum och duschrum med takfönster. Genomgående välplanerat och genomtänkt med ypperlig förvaring.

Stallbyggnad:
På fastigheten och på lagom avstånd från huvudbyggnaden ligger stallet med spiltor, sadelkammare och redskaps- respektive förvaringsbod som är vidbyggd med 1 utebox och stort vindskydd. Direkt access till inhägnad arrenderad mark om ytterligare ca 20.000 kvm för betesmark på omgivande ängar och skog.

Tomt:
Privat väg leder ner till härlig naturtomt med stora plana ytor, prunkande trädgård med generösa gräsytor, fruktträd, vackra ängar och mycket goda uppställningsplatser. Här finns även underbar skogsmark med stigar för promenader, cykel och joggingturer eller varför inte ta fyrhjulingen på jakt efter fisk, svamp och bär.

Omgivning:
Gångavstånd till både bad och båtliv med fina fiskevikar samt närbutik där buss avgår till Dalarö/Gålö respektive Handens pendeltågsstation för vidare färd till Stockholm city. Närbelägna båtklubbar, ridskolor och gårdshandel. Årsta Slott och Haninge golfklubb med 9-hålsbana respektive 18-hålsbana och golfgymnasium ligger inte heller långt bort. Dessutom finns både motorklubbar och lerduveskytteklubb för den som hellre föredrar det.

Karta för Dalarövägen 136

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-galo-dalaro-haninge-kommun-dalarovagen-136-21270901

Avstånd till vatten: 250

Bild från: