Dalagatan 8 – 7 – Vaggeryds kommun

Utgångspris: 2.950.000 kr

Beskrivning av Dalagatan 8

Denna fantastiska bostad, belägen mitt i hjärtat av Vaggeryd, är inte bara ett hus, det är en upplevelse. Här möts du av en perfekt kombination av klassisk charm från 1942 och toppmodern elegans. Denna hemtrevliga oas är inte bara renoverad, den är förvandlad till en drömlik bostad med exklusiva detaljer och omsorgsfullt designade utrymmen.

Stig in genom dörren och känn genast hur den generösa takhöjden skapar en omedelbar känsla av rymd och elegans. Här finns allt för den moderna familjen: en välkomnande hall, ett ljust och luftigt sovrum (vattenburen golvvärme i den tillbyggda delen), ett modernt kök där matlagning blir till en konstform, och en matsal som bjuder in till härliga middagar. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, ett sällskapsrum där gemenskapen står i centrum och där braskaminen sköter sitt. Gäst-WC:n är elegant inredd med dubbla handfat, en touch av lyx i vardagen.
Från köket leder dörrarna ut till den inglasade altanen som öppnar upp till baksidans härliga samlingsplats. Här väntar det gedigna trädäcket och spabadet, den ultimata platsen för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Fin och välskött gräsmatta öppnar upp för ytterliggare spel och lek.

En trappa ner väntar en helt ny värld av komfort och avslappning. Den totalrenoverade källaren (vattenburen golvvärme), färdigställd 2019, är inte bara en praktisk yta utan en ren fristad. Här finner du en rymlig tvättstuga med gott om förvaring, en avkopplande relaxavdelning samt ett sovrum. En fantastisk walk-in closet kompletterar sovrummet, en plats för dina kläder att älska.
Ta dig uppåt i den fina ektrappan till övre plan. Här tar ni er till husets högsta punkt där tre mysiga sovrum återfinns, varav ett är lite större och perfekt för tonåringen i familjen. En WC med dusch och en närliggande klädkammare ger ytterligare bekvämlighet på detta plan.

Denna pärla är inte bara ett fantastiskt boende, den är en port till bekvämlighet och möjligheter. Skolor, kollektivtrafik och matbutiker ligger alla inom bekvämt gång- eller cykelavstånd. För pendlaren är detta ett strategiskt läge med blott 25 minuters avstånd till centrala Jönköping. Dalagatan 8 i Vaggeryd är centralt beläget och blir bara mer praktiskt i takt med Jönköpings expansion. Även smidiga tågförbindelser finns med minutens gångasvånd.

Denna fastighet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ett renoverat och inflyttningsklart boende som andas elegans och komfort. Här finns ytor för den stora familjen, privatliv och gemenskap, allt i en perfekt balans. Missa inte chansen att göra denna dröm till verklighet – boka din visning redan idag och upptäck det ultimata hemmet på Dalagatan 8!

Innan visning;
– Förbered er gärna att åka förbi fastigheten och bekanta er med området.
– Behöver ni hjälp med lånelöfte så kan vi ordna en bankkontakt snabbt och smidigt.
– Äger ni ert nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad för att skapa en trygghet i processen.

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 13 11 08
[email protected]

Karta för Dalagatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vaggeryd-vaggeryds-kommun-dalagatan-8-20798455

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.