Dackevägen 4 – 5 – Växjö kommun

Utgångspris: 4.750.000 kr

Beskrivning av Dackevägen 4

Välkommen till Dackevägen, gedigen villa som erbjuder en bekväm och rymlig livsstil. Med en bostadsyta på 135 kvadratmeter och fem rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Här kan du njuta av det trevliga området på Väster, med närhet till lekplats, grönområden och bekvämligheterna i city. Läget är centralt vilket gör det bekvämt att ta sig till allt du behöver.

Mellan 2014 och 2017 genomfördes omfattande renoveringar av badrummen på övervåningen, bottenvåningen och källaren. År 2016 renoverades köket, husfasaden målades om, fönstren renoverades och målades, taket renoverades och ett vinterisolerat uterum med braskamin byggdes. Trägolven och innertaken målades om, en insats installerades i öppna spisen på bottenvåningen, fiberbredband installerades och tvättstugan renoverades.

Uteplatsen är verkligen något alldeles extra. Här finns inte bara en härlig altan med sydvästläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar, utan också ett isolerat och inglasat uterum med braskamin. Detta blir en favoritplats för både avkoppling och umgänge som kan användas året om. Dessutom finns ett spabad på altanen, vilket ger en extra dimension av lyx och avkoppling. Slutligen finns det även ett trädgårdsförråd bakom garaget, som ger extra förvaringsmöjligheter. Denna villa är verkligen en fantastisk bostad med många fina detaljer och möjligheter att trivas både inomhus och utomhus.

Välkommen på visning!

Karta för Dackevägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vaster-vaxjo-kommun-dackevagen-4-21104795

1800