Christinelundsvägen 6 – 6 – Nora kommun

Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Christinelundsvägen 6

Välkomna till Christinelundsvägen 6 och denna trevliga familjevilla. Här erbjuds 155 kvadratmeter boende fördelat över 1,5 plan. När du kliver in på entréplanet möts du av en ljus hall med generöst förvaringsutrymme. Vidare finns ett rymligt vardagsrum/matrum, ett ljust och trevligt kök med plats för en matgrupp, samt ett modernt helkaklat badrum. Här finns också en praktisk tvättstuga med en tvättmaskin från 2023, samt tre sovrum, alla med platsbyggda garderober. På övre planet väntar ett stort allrum, ytterligare ett sovrum och en klädkammare. En extra bekvämlighet är att det även finns ett badrum här som renoverades 2016.

Nuvarande ägare har tagit väl hand om detta hus och genomfört flertalet betydelsefulla renoveringar, såsom installation av fiber, ny panel på fasaden samt ommålning, nya element, rengöring och försegling av taket mm.

Tomten, som är på 377 kvadratmeter, är lättskött och insynsskyddad. Runt huset ligger stenplattor som nuvarande ägare lagt efter att ha grävt bort växter och fyllt upp med grovt grus. Med tre uteplatser finns det alltid ett ställe att njuta av solen på, och den inglasade altanen förlänger sommarkvällarna och erbjuder en plats för oförglömliga middagar med nära och kära.

Garage med fjärrstyrd port finns i anslutning till tomten. Boende i detta område tillhör en samfällighet och i den årliga samfällighetsavgiften ingår sophämtning, del i garagelänga samt plogning av områdets gator. I området finns lekpark, boulebana och vackra Norasjön med fina promenadstråk. Ett barnvänligt och lugnt område med närhet till natur, skola och förskola samt endast ca två kilometer till Nora centrum där du hittar mysiga caféer, restauranger , butiker, apotek och mycket mer. Bra bussförbindelse till Örebro.

Huset är besiktigat.

Missa inte denna villa, kontakta mäklaren redan idag!

Karta för Christinelundsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hitorp-nora-kommun-christinelundsvagen-6-21318329

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.