CENTRALVÄGEN 21 – 6 – Vallentuna kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av CENTRALVÄGEN 21

+ Svårt att hitta hus närmare centrum
+ Garage om 54 kvm
+ Nära till förskolor och skolor
+ Goda kommunikationer
+ Stort potential där du sätter dina egna gränser
+ Fiber indraget

Välkommen till Centralvägen 21 – här erbjuds en 1 1/2-plansvilla med källare som har en trevlig balans mellan mysig trädgård och äldre charm. Generöst garage med dubbla portar.

Entréplan erbjuder en välkomnande hall med god förvaring via platsbyggd garderob. I anslutning till hallen ligger trevlig gäst-wc. Socialt och ljust vardagsrum som bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner samt lugna stunder. Förberett för öppen spis då murstockar finns kvar i byggnaden sedan tidigare öppen spis. Rymligt och välplanerat kök som ger den matintresserade god plats för matlagning tillsammans med familjen.

Gå ut och njut av bostadens trädgård som är lättskött. Här bjuds det in för socialt umgänge samt för barnen att leka, njut av det bra solläget. Hemtrevlig känsla i trädgården som har äppelträd och svartvinbärsbuskar.

Övre plan välkomnar dig med en hall som har goda förvaringsmöjligheter via garderob. Hemtrevligt badrum utrustat med badkar. Två generösa sovrum med plats för diverse möblemang efter eget behov samt stor inredningspotential. Det ena sovrummet har även utgång till mysig balkong där du kan njuta av morgonkaffet med utsikt över omgivningen.

Källarplanet erbjuder ytterligare två rum som kan användas som t.ex. hemmakontor, gästrum, hobbyrum eller två sovrum. Utforma källarplanet till vad det finns för behov i familjen. Pannrum med goda tvättmöjligheter via tvättmaskin samt ett mindre badrum utrustat med wc. Goda förvaringsmöjligheter finns via förråd.

Här bor du i hjärtat av centrala Vallentuna med perfekt avstånd till allt du behöver i vardagen. Här hittar du flertalet matbutiker, gym och caféer. Nära till flera förskolor och skolor. Vallentuna Sjön ligger inom kort avstånd bort, med fina badplatser samt flera fina naturområden med promenadvägar och löparrundor. För dig som vill träna har du promenadavstånd till populära Sports club samt Vallentuna IP. Goda kommunikationer finns via bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på ca 30 minuter.

Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Karta för CENTRALVÄGEN 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-centrum-vallentuna-kommun-centralvagen-21-21340843

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.