Cellovägen 6 – 3 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 4.650.000 kr

Beskrivning av Cellovägen 6

Välkommen till denna 1-plansvilla som är välplanerad av ägaren då hon har ritat planlösningen själv. Hon har försett huset med mycket bra förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Solceller är installerat för att sänka uppvärmningskostnader samt finns stolpe för elbil.
Altanen i syd- och västläge är hela 60 kvadratmeter och ger goda möjligheter att njuta av utomhusmiljön, samt uterum som förlänger sommaren och skapar en ombonad plats. Skjutbara partier i alla väderstreck ger möjlighet att njuta av uterummet.
Trädgården är lättskött med fina planteringar inramade av corténplåt, fruktträd och bärbuskar. Det finns en praktiskt och skyddad plats försedd med grus där man kan fixa med olika planteringar. Asfalterad infart, carport med elbilsladdare och förråd.
Nära till kommunikationer, du tar dig lätt ut på motorvägen eller tar tåget. Det är bara några kilometer in till Falkenbergs centrum och fem kilometer till havet.
Perfekt för den lilla familjen eller den som lämnat sitt stora hus och vill ha ett lättskött boende med mycket låga driftskostnader. Allt på 1 plan i nyskick!

Varmt välkomna!

Karta för Cellovägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-dals-angar-falkenbergs-kommun-cellovagen-6-21271144

Avstånd till vatten: 1900 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.