Bullandö seglarby 10 – 6 – Värmdö kommun

Utgångspris: 6.990.000 kr

Beskrivning av Bullandö seglarby 10

Välkommen till ditt drömboende i Bullandö Seglarby med en totalyta om ca 130 kvm.
Här kan du verkligen njuta av allt som den vackra omgivningen har att erbjuda. Med en tennisbana, en sandstrand och en egen fantastisk terrass med pool, är detta verkligen en unik och magisk upplevelse.
Detta åretrunt- eller sommarboende ger dig gott om plats för att umgås med familj och vänner. Innergården är en oas där du kan koppla av vid poolen eller njuta av en bastun. Här har du också fördelen av kommunalt vatten och avlopp, vilket ger en bekväm och hållbar lösning för ditt boende. Med endast ca 200 meter till vattnet och ytterligare ett par 100 meter till den vackra sandstranden kan du njuta av frisk luft och härliga bad.
Som boende i Bullandö Seglarby får du förtur till en båtplats i Bullandö Marina, vilket ger dig möjlighet att utforska skärgården och njuta av båtlivet. Dessutom har du med båtplats tillgång till marinans stora bastu, där du kan koppla av och njuta av ett avkopplande bastubad.
Du kommer också att ha bekväm närhet till Bullandö Marina, där du hittar den populära krogen Bullandö krog, en livsmedelsbutik, ett par butiker för kläder och inredning samt en glassbar. För idrottsentusiasten finns det en tennisbana i området där du kan spela och utmana dina grannar.
För den som pendlar till Stockholm finns det goda kommunikationer med buss till Slussen med busshållplatsen endast ca 3 minuters promenad bort, alternativt tar det cirka 40 minuter med egen bil.
Tveka inte att ta chansen att äga detta topprenoverade hus i Bullandö Seglarby. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev magin själv. Det här är verkligen en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en av Stockholms vackraste skärgårdsområden.

* Kommunalt vatten och avlopp.
* 200 meter till vattnet och ytterligare ett par 100 meter till områdets sandstrand.
* Tennisbana för området.
* Förtur till båtplats i Bullandö marina och har man båtplats har man också tillgång till marinans stora bastu.
* I direkt anslutning till Bullandö marina med restaurang, handel och glassbar.
* Förråd med dusch & bastu.

Karta för Bullandö seglarby 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bullando-varmdo-kommun-bullando-seglarby-10-20527936

Avstånd till vatten: meter

Foto av: Björn Malmberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.