Bryggargatan 54C – 5 – Umeå kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Bryggargatan 54C

Drömmer du om ett hem där varje detalj andas omsorg och kvalitet? Låt oss välkomna dig till denna pärla, där varje eftermiddags solstråle dansar genom vardagsrummet, direkt från den förtrollande trädgården. Detta är mer än bara ett hus; det är en plats där ljuset spelar huvudrollen, accentuerat av smakfulla klassiska färger och noggrant utvalda material.

Redan vid första steget in, välkomnar det öppna, luftiga utrymmet som förenar kök och vardagsrum dig till hjärtat av hemmet. Genom den välkomnande hallen öppnas husets själ upp, där de stora glaspartierna bjuder in trädgårdens grönska och ljus. Här finns ett generöst utformat badrum, komplett med allt du behöver, samt en separat tvättstuga för bekvämlighetens skull. Vackra trappsteg dekorerar och leder dig till övervåningens tre sovrum och ett ytterligare allrum, vilket erbjuder flexibilitet för dina behov och drömmar.

Utemiljön är en verklig fristad, skyddad från insyn och omfamnad av grönska. Den stora trädäcken och den inbjudande pergolan kompletterar den hanterbara gräsmattan perfekt, skapar en oas för avkoppling och umgänge.

Ekonomiskt är detta hem en ren glädje. Med fjärrvärme och befrielse från fastighetsskatt i flera år framöver erbjuder det en oöverträffad möjlighet. Omgivet av bekvämligheter som förskola, skola och idrottshall, och med bara en kort promenad till centrum och närliggande matbutiker, är läget idealiskt för både vardagens praktik och livets större ögonblick.

Missar inte chansen att uppleva detta enastående parhus själv. Vi ser fram emot att välkomna dig på visning och visa dig alla möjligheter detta hem har att erbjuda för din framtid.

Karta för Bryggargatan 54C

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-teg-umea-kommun-bryggargatan-54c-21302130

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.