Brunnsplatsen 2 – 4 – Sotenäs kommun

Utgångspris: 3 980 000 kr

Beskrivning av Brunnsplatsen 2

Äntligen kan vi erbjuda detta trevliga hus i centrala Kungshamn med rik historia, promenadavstånd till allt och parkeringsplats. Detta är en fantastisk möjlighet som ni inte får missa. Enligt uppgift ska huset tagits i bruk 1787 (!).

Här bor man med butikerna och centrum precis utanför huset – och du når badplatsen på Stenbogen inom en kort promenad. Mer badmöjligheter finns på Tångens populära badplats inom bekvämt cykelavstånd. Stenbogen är under renovering och lär bli helt underbar. Se under filer bilagor för gestaltningsprogrammet.

Huset gestaltas av flera trevliga detaljer som vittnar om dess historia och med en gnutta tålamod, vilja och tid kommer detta hus att bli en riktig dröm.
Det är rymligt och någonting som slår en direkt är de magnifika takmålningarna på entréplan. Här hittar vi också underbara trägolv, en vacker kakelugn och tjusiga takrosetter. Takhöjden inger en välkomnande och storslagen känsla.
På entréplan finns de sociala ytorna med kök, matrum, vardagsrum och allrum. På övre plan finns allrum, badrum, hall med sovalkov och två väl tilltagna sovrum, varav ett med balkong.

I nedre plan ryms pannrum/tvättstuga och hobbyrum. En mindre del av förrådsutrymmet nere i källaren delas med grannen. I en annan del av källaren finns ett stort rum som användes för verksamhet för många år sedan med egen ingång. Möjligheter att skapa sig en ypperlig gästlägenhet?

På tomten finns parkering och uteplatser. Tomten sträcker sig ifrån ostsidan till den lagom stora trädgården på mot sydväst.

Läget är perfekt för den som vill bo nära allt. Från huset har du en minuts promenad till hamnen och hela Kungshamns utbud. Känner du istället för att ta dig till Smögen är det en frisk promenad över bron som gäller eller en tur med Zitabåtarna som avgår varje halvtimme runt hörnet från ytterdörren.

Denna chans kommer sällan. Varmt välkommen på visning!

Karta för Brunnsplatsen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kungshamn-sotenas-kommun-brunnsplatsen-2-21326104

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.