Brunnsåkersvägen 34 – 5 – Strängnäs kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Brunnsåkersvägen 34

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

På Brunnsåkersvägen 34 finns denna rymliga villa i mycket gott skick. Bostaden karaktäriseras av ljus och rymd med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Därtill kvaliteter som eget pooldäck med tillhörande poolhus. Det i kombination med den attraktiva belägenheten högt i området lämnar lite att önska.

Bostaden utgörs av en social planlösning med ett stort och öppet kök som möter matsal med plats för större sällskap. Vidare ett generöst sällskapsrum med gott om utrymme för sällskapsmöblemang. Därtill tre rymliga sovrum, två stora badrum samt separat tvättstuga.

Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina generösa grönytor. Altandäck sträcker sig längs med husets framsida med spabad och utsikt över området. På husets baksida breder ett stort trädäck ut sig med pool och tillhörande poolhus. På fastigheten finns även ett rymligt garage med gott om förvaringsmöjligheter samt uppfart för flertalet bilar.

Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Mycket tilltalande område med promenadavstånd till kommunikationer. Trivsamma promenadstråk är belägna endast ett par minuter från bostaden och badplats finns på badrocksavstånd. Centrala Strängnäs med dess fulla utbud av restauranger och butiker nås med en kort biltur. Strängnäs stadskärna är otroligt gemytlig med charmiga trähus och gästhamn.

Karta för Brunnsåkersvägen 34

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-brunnsaker-strangnas-kommun-brunnsakersvagen-34-19325555

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.