Bruksgatan 7 – 5 – Katrineholms kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Bruksgatan 7

Välkommen till ditt nya hem i Valla! Denna praktiska och rymliga villa är designad för en bekväm vardag utan krångel med trappor – allt finns på ett plan för maximal komfort.
Köket är själva hjärtat i hemmet och här har du ett modernt och funktionellt utrymme som är perfekt för att samla vänner och familj till härliga middagar och umgänge. Renoverat och ombyggt 2020, med ny inredning och nya vitvaror, är detta kök en dröm för den matälskande. Inte nog med det, år 2023 installerades en köksö med både förvaring och sittplatser för en ännu mer social matlagningsupplevelse.
Med fyra bra sovrum och ett vardagsrum finns det gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns ett praktiskt klädvårdsrum, duschrum och ett separat wc för extra bekvämlighet.
Uteplatserna är många och varierande – oavsett väder eller humör finns här alternativ för både öppna och taklagda uteplatser där du kan njuta av solen eller lugnet under tak. Dessutom finns ett garage och förråd för förvaring av både verktyg och leksaker.
Uppvärmningen sköts smidigt och effektivt med hjälp av bergvärme och luftvärmepump, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året om. Dessutom installerades ett nytt tak 2023.
Området i Valla är perfekt för dig som värdesätter närhet till trevliga promenadstråk och förskola. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till allt du behöver.
Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder det bästa av två världar: modern komfort och praktisk bekvämlighet i en charmig och trivsam miljö. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Karta för Bruksgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-valla-katrineholms-kommun-bruksgatan-7-21353732

Avstånd till vatten: 2100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.