Bruksgatan 5 – 6 – Örebro kommun

Utgångspris: 7.595.000 kr

Beskrivning av Bruksgatan 5

Välkommen till denna fantastiska villa på Bruksgatan 5, en pärla med en totalarea om 300 kvm, inklusive källare och garage. Med en tomt på hela 1116 kvm är detta hem omgivet av en av områdets största trädgårdar, vilket öppnar upp för spännande utvecklingsmöjligheter.

Huset, uppfört 1922 och genomgående renoverat 2014, har fått en modern touch med bevarad karaktär. En omfattande utbyggnad har skapat mer boyta och introducerat ett stort, ljust uterum, perfekt för avkoppling och underhållning. Dubbelgaraget, också från 2014, ger inte bara praktisk parkering utan också extra förvaringsutrymme.

Dräneringen är professionellt utförd vid utbyggnaden, vilket säkerställer att fastigheten förblir väl omhändertagen. Detta är ett hem där varje detalj har tagits om hand för att ge både komfort och stil.

Läget är oslagbart. Centralt beläget nära stadens kärna, här har du närheten till allt Örebro har att erbjuda. Samtidigt befinner du dig i ett lugnt och barnvänligt område. Perfekt för den som vill kombinera stadslivets bekvämligheter med familjevänlig atmosfär.

Kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

Karta för Bruksgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-almby-orebro-kommun-bruksgatan-5-18335675

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.