Brudslöjevägen 43 – 5 – Västerås kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Brudslöjevägen 43

På lugna och barnvänliga Norra-Gryta återfinns denna pärla som väntar på sina nya ägare.

Här återfinns en välplanerad enplansvilla om 129 + 31 kvm som erbjuder ett perfekt hem för barnfamiljen, där varje detalj är noggrant planerad för att göra vardagen smidig och trivsam. Invändigt finner du ett välplanerat kök med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Den generösa köksön öppnar upp till en ljus och luftig matplats som förlängs av det inglasade uterummet där stunder av avkoppling eller umgänge med nära och kära står i centrum. Vidare finns ett väl tilltaget vardagsrum som ger utrymme för familjens samvaro och fyra sovrum som ger hela familjen en god natts sömn. Dessutom finns bekvämligheter som två badrum försedda med dusch och ett tvättrum med välplanerad förvaring och klädvård.

Takets solpaneler säkerställer låga driftskostnader medan den stora uppfarten och garaget ger gott om plats för fordon och förvaring, perfekt för familjen med fler bilar och för dig som gillar ordning och reda. Tomten erbjuder utrymme för barnens lek, grillkvällar med nära och kära och odlingsmöjligheter.

Området är perfekt beläget med närhet till allt du behöver. Förskolor och skolor finns i närheten, liksom livsmedelsbutiker och grönområden. Det här är platsen där familjen kan växa och skapa minnen tillsammans.

Missa inte chansen att uppleva detta drömboende, kontakta mäklaren för mer information.

Karta för Brudslöjevägen 43

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-norra-gryta-vasteras-kommun-brudslojevagen-43-21295002

2700

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.