Brovägen 5 – 9 – Sollentuna kommun

Utgångspris: 8 700 000 kr

Beskrivning av Brovägen 5

Här bor du i ett unikt hus från 1975, byggt av ingen mindre än Skanska, vilket borgar för hög kvalitet och gedigen konstruktion. Huset har varit i familjens ägor sedan det byggdes vilket är ett kvitto på att detta är ett hus att trivas i.

Här får du en rymlig bostad med stora sociala ytor perfekt för både familjen och för att ta emot gäster. Tomten är väldigt välplanerad med rättvänd sydvästlig orientering, vilket ger dig soliga dagar och ljumma kvällar att njuta av.

Det här hemmet har allt du kan önska dig – med 4-5 sovrum och gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns det en uthyrningslägenhet som ger möjligheter för extra inkomst, gästboende eller generationsboende.

Läget längst in på en återvändsgata men endast 4 hus ger en känsla av lugn och avskildhet, perfekt för barnfamiljer. Njut av den trevliga tomten med fruktträd och möjligheten till egna odlingar. Med ett nytt tak utrustat med solceller gör du inte bara en god affär för plånboken utan även för miljön.

Förskola och skola finns i närheten, vilket gör det till en bekväm plats för barnfamiljer. Dessutom har du bra kommunikationer och service i närheten vilket förenklar vardagen.

Tillsammans med familj och vänner kan du skapa många minnen i detta trivsamma hem. Välkommen till ett hem där både komfort och charm går hand i hand.

Karta för Brovägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-sollentuna-kommun-brovagen-5-21314133

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.