Bronslursgatan 1A – 9 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 8.975.000 kr

Beskrivning av Bronslursgatan 1A

Ett av Kannebäcks charmigaste hus med härlig trädgård och pool. På sin tid var villan en av stamfastigheterna i området.

Villan är generös och erbjuder gott om utrymme för hela familjen fördelat på tre plan med vind. Idag finns en separat lägenhet i fastigheten, perfekt för uthyrning eller generationsboende. Kanske hyr du ut och skapar en extra inkomstkälla för att finansiera ditt boende. Lägenheten är välbevarad med flera tidstypiska detaljer. Vill du nyttja hela huset öppnar du lätt upp och får då ett riktigt stort och rymligt hem med gott om plats för den stora familjen.

Huset har genomgått omfattande renoveringar framförallt på entréplan och källarvåning, vilket ger en modern, snygg och stilren inredning.

Fastigheten ligger nära Välenviken vilket gör att du får fin havsutsikt som kan avnjutas från flera utrymmen i huset.

Trädgården är rymlig och erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Här finns även en privat pool där du kan svalka dig under varma sommardagar. Bjud in vänner och familj till trevliga grillkvällar i den mysiga trädgården.

Läget är perfekt för den aktiva familjen. Här finns närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Dessutom har du goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik precis utanför vilket ger dig närhet till allt du kan önska.


Sammanfattningsvis kan vi konstatera att detta är ett unikt tillfälle att förvärva en villa med både charm, historia, karaktär och möjlighet till uthyrning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt detta härliga hem har att erbjuda.
Välkommen!

Karta för Bronslursgatan 1A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-kanneback-goteborgs-kommun-bronslursgatan-1a-21284637

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.