Bronsfatsgatan 3 – 9 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 7 950 000 kr

Beskrivning av Bronsfatsgatan 3

Ett hem är inte bara ett hus, det är en plats där livet tar form i varje rum, där drömmar blir verklighet och minnen skapas. Välkommen till detta extraordinära hem som omfamnar dig med sin generositet och smarta design, beläget bara en kort promenad från affärscentrum men ändå nära naturen och havet.

Med imponerande 300 kvadratmeter totalyta och en genomtänkt planlösning på 9 rum och kök, erbjuder detta hem utrymme för alla dina behov och mer därtill. På övervåningen välkomnas du av fyra rymliga sovrum. Vardagsrum och matsal skapar en inbjudande atmosfär för samvaro med nära och kära. Köket, hjärtat av hemmet, är utrustat med alla moderna bekvämligheter och erbjuder gott om arbetsyta på svart granit, kompletterat med golvvärme för extra komfort. Med inte mindre än 18 garderober och två öppna spisar får du en känsla av både lyx och praktiskt användande.

Nedgången till källaren avslöjar ett sant paradis för avkoppling och rekreation. Här finns ett gästrum med plats för både dubbelsäng och våningssäng som välkomnar gäster med komfort och stil. Spa-del, komplett med gym, bastu, dusch och ett stort badkar, bjuder in till total avslappning och välbefinnande. För vinälskaren finns en imponerande vinkällare med plats för 500 flaskor, komplett med kylaggregat för att säkerställa optimal njutning.

Invändigt är detta hem i utmärkt skick, till stor del nyrenoverat för att tillgodose moderna behov och smaker. Badrummen är exklusiva med svart granit, golvvärme och eleganta detaljer som elvärmda speglar och handdukstorkar. Master bedroom är en privat tillflyktsort med egen ingång till badrummet, medan matsalen lockar med en öppen spis och en helt hopvikbar glasvägg mot den generösa altanen.

Utvändigt är huset lika imponerande och flera renoveringar har skett de senaste åren. Den rymliga altan på 40 kvadratmeter bjuder in till härliga stunder utomhus och har både varmt och kallt vatten att tillgå. Varmgaraget med fjärrstyrd port och gott om förvaringsutrymme garanterar både komfort och praktikalitet.

Detta hem är mer än bara en fastighet – det är en livsstil. En plats där stadens puls möter naturens lugn, där varje dag blir en möjlighet att njuta av det bästa av båda världar. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer i ditt nya drömhem vid havet och naturen.
Närhet till områden såsom Näset, Kannebäck, Åkered, Önnered, Rörvik, Hult, Åkeröd.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheten att kalla detta hem för ditt eget!

Karta för Bronsfatsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-kanneback-goteborgs-kommun-bronsfatsgatan-3-21317324

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.