Bromstensvägen 9 – 8 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Bromstensvägen 9

Välkommen till Bromstensvägen i Söderby-Karl! Denna fastighet erbjuder en imponerande kombination av bekvämlighet och rymd. Med ett stort industrigarage, carport och ett rymligt hus är detta det perfekta hemmet för en stor familj eller för dig som värdesätter generöst utrymme och kanske vill bedriva företag på hemmaplan.

Huset har för närvarande fyra sovrum, men det finns möjlighet att skapa ytterligare två. Du kommer att uppskatta de charmiga eldstädarna, inklusive murade spisar och en vedspis i köket, som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Renoverade och kaklade våtutrymmen samt en gästtoalett bidrar till bekvämligheten.

Förutom sovrummen finns även ett bibliotek med inbyggda bokhyllor, bastu, hobbyrum och tvättstuga. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med flera förråd, inklusive en matkällare. Den vackra, svagt sluttande naturtomten är omgiven av ekbackar och erbjuder flera uteplatser, några under tak och andra på trädäck. Ett SPA-bad och ett uterum förhöjer ytterligare känslan av lyx och avkoppling.

För familjer med barn finns förskola och grundskola i närheten, endast cirka 7 km från fastigheten i Svanberga. Dessutom finns en busshållplats bara några minuters promenad från huset, vilket ger enkel åtkomst till kollektivtrafik.

Som ett modernt inslag har solceller installerats under 2024.

Karta för Bromstensvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-soderby-karl-norrtalje-kommun-bromstensvagen-9-21297734

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.