Brogatan 34 – 7 – Strängnäs kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Brogatan 34

Välkommen till ett stort och praktiskt boende i mysiga Stallarholmen!

Denna fastighet välkomnar dig med en perfekt kombination av komfort och funktion. Med en imponerande boarea på 176 kvm, ger detta hem dig en generös och välplanerad boendemiljö som är redo att skapa minnen i.

Entréplanet erbjuder ett luftigt vardagsrum som bjuder in till avkoppling och samvaro. Här finns utgång till trädäcket och baksidan. Två mysiga sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster. Det rymliga badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar, perfekt för att varva ned efter en lång dag. Köket är hjärtat av hemmet, med gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Tvättstuga och groventré tillför en extra praktisk touch till vardagen. För den som älskar avkoppling och välbefinnande finns möjlighet till bastu (nuvarande aggregat fungerar EJ) och dusch. Dessutom finns ett praktiskt garage och förråd för att uppfylla alla dina förvaringsbehov.

På övervåningen finner du tre sovrum, varav det större sovrummet med en härlig balkong. Ett mysigt allrum med värmande kamin och balkong erbjuder ytterligare utrymme för avkoppling och umgänge. Dessutom finns en praktisk toalett för extra bekvämlighet. Rymligt tomt i strålande västläge där ni kan avnjuta en härlig grillkväll i solen med vänner och bekanta.

Från fastigheten är det bekvämt gångavstånd till Stallarholmsskolan med skolklasser från F-6. Stallarholmen är en levande, aktiv landsbygd med ett rikt idrottsliv med stor fin idrottsanläggning för friidrott och fotboll, aktivt förenings- och företagsliv där mycket event ordnas under årets alla månader. Det finns bra busskommunikationer till både Strängnäs och Mariefred. Stallarholmens har ett vackert läge vid Mälaren, vilket gör det populärt att bo i och att uppleva den vackra naturen för turismen, båtliv och fritidsboende. I Stallarholmen finns bl.a. en ICA butik, flera bageri/konditori/café, värdshus och pizzeria. Här finns också Gula Industrihuset med aktiva företagare inom olika områden, allt från mat, bageri och veterinär.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Karta för Brogatan 34

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-stallarholmen-strangnas-kommun-brogatan-34-21300588

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Krister Rangne @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.