Bröderna Nilssons väg 2 – 10 – Tomelilla kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Bröderna Nilssons väg 2

Fram till 1968 stannande tåget i Onslunda och detta var då byns stationshus. Efter detta har byggnaden både byggts om, byggts till samt renoverats. Den gamla vagnhallen har blivit ett exklusivt poolhus om 150 kvm där en del av smörjgropen nu är en uppvärmd pool. Intill poolen finns ett stort duschutrymme samt bastu med infravärme.

Huset erbjuder verkligen det lilla extra och ger känslan av att det aldrig tar slut. Förutom gigantiskt poolhus så finner du braskamin, stora härliga sällskapsutrymmen och lantligt kök med vackra tegelväggar. Under en liten del av bostaden finns källare där potential att till exempel göra en exklusiv vinkällare finns.

Ovanvåningen bjuder på ett härligt allrum med stora fönsterpartier ut över omgivningarna, här kan du stå och spana på djurlivet som rör sig ute på fälten.

På ovanvåningen finns även tre stora sovrum samt ett badrum med italienskt handslaget kakel och klinker med nedfällt badkar. Från ena sovrummet nås en takterrass i söderläge, en av flera platser att koppla av och njuta på!

I Onslunda bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som nationalparken stenshuvud, populära Kåseberga med turistmålet Ales stenar och i närheten ligger även många mysiga gårdsbutiker.

Med en villa på över 300 kvm, fem sovrum där möjlighet att göra fler finns har du otroliga möjlighet och potential. För dig som endast vill ha detta som investering finns här goda uthyrningsmöjligheter.
Idag hyrs bostaden ut.

Karta för Bröderna Nilssons väg 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-onslunda-tomelilla-kommun-broderna-nilssons-vag-2-16123548

Avstånd till vatten: 4100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.