Bro 4 – 4 – Tanums kommun

Utgångspris: 2 490 000 kr

Beskrivning av Bro 4

Välkommen till denna charmiga friliggande villa belägen i natursköna Tanums kommun! Här erbjuds ett ljust och smakfullt renoverat boende med en stor trädgård som ger utrymme för både lek och avkoppling.

Detta hem har alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive ett rymligt dubbelgarage med dubbla fjärrportar och en praktisk luft/luftvärmepump. Dessutom finns ett gästhus för vänner på besök eller för en extra yta att utnyttja efter behov.

Bostaden har även nyligen genomgått en renovering/uppgradering och är utrustad med luft/vattenvärmepump, nya eldragningar, nytt avlopp till minireningverk samt renoverat badrum från 2019, vilket ger er en trygg och bekymmersfri boendemiljö. En eldstad i hemmet skapar en mysig atmosfär och bidrar till en extra värme under kyligare årstider.

Läget är perfekt för den som älskar havet, med kort bilavstånd till salta havsbad i Kämpersvik samt närheten till populära kustsamhällen som Fjällbacka och Grebbestad. Du kan njuta av det bästa av båda världar – lugnet på landet och närheten till havet.

Välkommen till denna underbara villa där du kan njuta av ett ljust och charmigt boende med en stor trädgård, dubbelgarage, gästhus och närhet till vackra kuststräckor. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Karta för Bro 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tanumshede-tanums-kommun-bro-4-21312632

Avstånd till vatten: 4300 meter

Foto av: Tomas Gillberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.