Brissund Brissundsvägen 4B – 6 – Gotlands kommun

Utgångspris: 10 000 000 kr

Beskrivning av Brissund Brissundsvägen 4B

Välkommen till detta fantastiska hem som genomgående har renoverats 2021 med närhet till havet i Brissund och med en gedigen känsla för design och hög kvalité. Med havsglimt från den imponerande stora altanen och omgiven av den vackra naturen med sina knotiga tallar är detta verkligen en plats för lugn och ro. Med en yta på 220 kvm fördelat på sex rum, i två plan erbjuder detta hem en bekväm och elegant livsstil.

Kvalitetsmaterial har använts genomgående i bostaden och den imponerande takhöjden skapar en känsla av rymd och ljus utöver det vanliga. De vita väggarna tillsammans med den gotländska kalkstenen och det linoljesåpade furugolvet ger en tidlös atmosfär och de välplacerade spotlightsen lyfter fram detaljer och skapar en behaglig belysning.

Den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar inbjudande ytor där umgänge och gemenskap kan blomstra. Köket är fullt utrustat med bl a kyl, frys, spis, diskmaskin, både varmlufts- och ångugn och dessutom värmeskåp för tallrikar.

Sovrummen är omsorgsfullt utformade där ett av dem har egen walk-in-closet och utgång direkt till trädgården, vilket ger en skön kontakt med naturen utanför.

Badrummen är stilfullt helkaklade och det större av dem är inrett som ett spa. Det finns bl a bastu, dubbel dusch, direkt utgång till altanen till det härliga spabadet, och när ni sitter i badkaret har ni utsikt över naturen, vilket ger en extra dimension av lyx och avkoppling till hemmet.

Övervåningen erbjuder ett stort allrum med en magnifik balkong som rymmer både mat- och loungemöbel. Här njuter ni dygnets alla timmar med havet i bakgrunden mellan tallarna. Ni finner även ett sovrum och ytterligare ett stort rum som idag används som förråd, men som med ganska enkla medel kan göras om till ett sovrum.

Tvättstugan är praktiskt utformad med tvättho, gott om arbetsytor och förvaring. Vackert marockanskt kakel på golvet och direkt utgång till trädgården och torkställningen.

Området runt hemmet är lugnt och fridfullt och väldigt omtyckt. Cykelavstånd till den vackra stranden i Brissund, Själsö bageri och Själsö hamn. Promenadstråken längs havet erbjuder en fridfull och avkopplande miljö att utforska och njuta av när som helst på året.

Kontakta mäklaren för visning, Peter Tumegård 0705-213 210.

Karta för Brissund Brissundsvägen 4B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-brissund-gotlands-kommun-brissund-brissundsvagen-4b-21315254

Avstånd till vatten: 550 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.