Bredgrind 72 – 3 – Avesta kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Bredgrind 72

Varmt välkomna till Bredgrind och denna väl omhändertagna villa! Nuvarande ägare har ägt fastigheten sedan 2012 och har sedan dess totalrenoverat fastigheten, läs mer under ”renoveringar”. Här är det bara att flytta in och njuta av lugnet i By Kyrkby. Dessutom finns ett fint gästhus med uthyrningsmöjlighet eller för den stora familjen är denna fastighet perfekt då de äldre barnen kan ha ett eget krypin!

Bostadshuset erbjuder en bra planlösning med sällskapsytor på entréplan och sovrum på övre plan. Välkomnas in i en rymlig hall med klinkergolv och gott om avhängningsmöjligheter. Fint ljust renoverat kök med vattenburen golvvärme och matplats för hela familjen. Öppen planlösning in till vardagsrummet där det står en kamin som värmer gott kalla höst & vinterdagar. Helkakalat badrum med wc, dusch, golvvärme och handukstork. Under våren, sommaren och hösten sitter man gärna i det inglasade uterummet och avnjuter middag med familj och vänner. En trappa upp finner vi två ljusa och rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Ett allrum med plats för skrivbord samt en wc. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter för kläder i förråden. I gäststugan som totalrenoverades invändigt 2016 finns ett fint kök som är så stort så både köksbord och soffa får plats. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort badrum med dusch, wc och kommod. Under gästhuset finns också en tvättstuga, garage och två carportar. Fiber är installerat för snabb uppkoppling. Stor tomt med trädgårdsland och gott om plats för lek. Fastigheten kommer att besiktigas.
Hjärtligt välkomna på visning!

By kyrkby eller Kyrkbyn förgrenar sig runt Bysjön som egentligen är en del av Dalälven. Du som vill ströva i omväxlande natur med stora skönhetsvärden har kommit rätt, antingen du bor här permanent eller köper fritidshus. Det finns två naturreservat i närmiljön, Bysjöholmarna och Fullsta, och Bysjön har bra fiske. Avesta ligger 22 km bort och till närmaste centralort, Horndal, är det 12 km. Kyrkbyn har egen förskola, skola (årskurs 1–6), fritids, närbutik och bensinmack. Midsommar firas på gammelgården och för de djurintresserade finns Storbyns Ryttare och välbesökta Getgårdens Café.
ICA Supermarket, pizzeria, bibliotek, badhus m.m. finns i Horndal. Kyrkbyn drar till sig många besökare på sommaren, och vecka 30 varje år ordnas By slånkvicku, med musikarrangemang, barnaktiviteter, öppet hus hos konstnärsateljéer och mycket mer. Falkudden camping vid Bysjön är en populär anhalt för turister. Större städer som Falun, Borlänge, Västerås och Gävle nås på ca 1 h med bil och Stockholm ligger drygt 2 h bort.

Karta för Bredgrind 72

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-by-kyrkby-avesta-kommun-bredgrind-72-21331110

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.