Brattbacksvägen 18 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 350 000 kr

Beskrivning av Brattbacksvägen 18

Välkommen till denna rymliga och modernt utformade 1-plansvilla, perfekt för familjen som söker både komfort och stil.
Huset har genomgått en imponerande besiktning och blev även belönad med högsta energiklassningen A som ger möjligheten för gröna bolån.
Nu finns möjligheten att bo i ett hem som inte bara är välbyggt utan även energieffektivt.

På lugn gata i barnvänliga Lindbacken ligger detta fantastiska enplanshus på hörntomt om 163 kvm. Huset är välbyggt med exklusiva materialval, golvvärme och 2,70m i takhöjd. Ett energisnålt hus tack vare både bergvärme och solceller med extra batteri. Här kan du, med ett av områdets bästa sollägen, se kvällssolen gå ner ifrån den mysiga altanen.

Med sina 3 sovrum plus ett generöst master bedroom, komplett med eget lyxigt badrum med både dusch och badkar, är detta ett drömhem för den kräsne köparen. I huset finns många bra ytor som erbjuder bra och smarta lösningar för hemmakontor.
Njut av de öppna och ljusa ytorna mellan kök och vardagsrum, perfekt för familjens samlingsstunder. Det stora och luftiga köket med mycket gott om förvaring har även en påkostad bänkskiva i granit. Köksön med häll och en extra diskho är ett paradis för matlagning medan vardagsrummets kamin skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. I köket finns två stycken kyl och frys.
Den stora tvättstugan med groventré och det extra badrummet med dusch ger praktiska och bekväma lösningar för hela familjen.

Tomten bjuder på en härlig utemiljö med trevliga lösningar, smarta lekytor och plats för planteringar och odlingar. Flera uteplatser ger möjlighet till olika sittgrupper i olika väderstreck, perfekt för utomhusliv och avkoppling. På tomten finns dessutom ett varmgarage med motordriven garageport och ett tillhörande förråd. Här finns också en installerad elbilsladdare.

I Lindbacken bor ni i ett attraktivt, barnvänligt och expansivt bostadsområde med goda kommunikationer samt ett ypperligt pendlarläge där ni endast har ca 5 km till E4:ans påfarter samt ständigt växande Gränby köpstad. I Lindbacken finns dessutom livsmedelsbutik, förskolor, skola, utegym, apotek, frisör, restaurang, vårdcentral, gym, fritidsgård, vackra parker och lekparker.

Missa inte chansen att äga denna fastighet med eftertraktad hörntomt!
Välkommen på visning!

Karta för Brattbacksvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lindbacken-uppsala-kommun-brattbacksvagen-18-21326170

Avstånd till vatten: 4400 meter

Foto av: Gustav Aldin @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.