Brändövägen 43 – 7 – Stockholms kommun

Utgångspris: 8.995.000 kr

Beskrivning av Brändövägen 43

ANNO 1909

Upptäck tidlös elegans och modern komfort i denna charmiga sekelskiftesvilla anno 1909 som sträcker sig över två våningar och en souterrängvåning. Med sitt majestätiska läge högt över marken, fångar denna pärla solens strålar och bjuder på en oändlig utsikt över Mälarens glittrande vatten. Boendet omfattar en totalyta om ca 230 kvadratmeter med en flexibel planlösning som öppnar upp för möjligheten till hela 6 sovrum.

Stoltserande med en tillbyggnad från 1980, har denna villa genomgått en omsorgsfull renovering och är i genomgående välunderhållet skick. Moderna bekvämligheter inkluderar bergvärme, vilket säkerställer en behaglig inomhusmiljö året om. Stig ut på den glasade balkongen och låt ditt sinne svepas iväg med den förtrollande utsikten mot Mälaren. Altanen ger en perfekt plats för utomhusliv och sociala stunder.

Köket och badrummet strålar av nyligen genomförd renovering och präglas av högkvalitativa materialval. Fasaden har också fått nytt liv genom en smakfull renovering. Ett praktiskt garage och fina ekonomiutrymmen i souterrängplanet ger ytterligare bekvämlighet och gott om plats för förvaring.

Denna idylliska bostad är inte bara ett hem utan en livsstil – ett stenkast från vattnet, perfekt för badrocksavstånd till Mälarens klara vatten. Ge dig själv förmånen att leva i harmoni med både historia och modernitet i denna unika villa. Välkommen till ditt nya drömhem!

Karta för Brändövägen 43

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hasselby-sodra-villastad-stockholms-kommun-brandovagen-43-21269657

Avstånd till vatten: 150 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.