Botilla Backes väg 2 – 3 – Landskrona kommun

Utgångspris: 6 495 000 kr

Beskrivning av Botilla Backes väg 2

För dig som ställer höga krav på boendet finns nu möjlighet att förvärva denna härliga tillbyggda 1 plansvilla med en takhöjd om 4.50 meter på högsta punkt. Ett stilsäkert hus med tidlös utformning, väl genomtänkt planlösning och omsorgsfullt utvalda material, modernt formspråk och en skön känsla av själ och atmosfär, det perfekta boendet för dig som söker något utöver det vanliga!

Friköpt tomt, fjärrvärme och fiber. Vattenburen golvvärme i hela huset vilket ger ett behagligt inomhusklimat.

Husets hjärta är sällskapsytan om ca 80 kvm som bildar kök mot vardagsrummet i vinkel, stora fönster- och skjutpartier tillsammans med takhöjden ger ett fantastiskt ljus och härligt rymd!
Stilrent kvalitetskök från Marbodal, vackra bänkskivor av granit, köksö med spishäll, och gott om förvaring runt hela ön. Två bra sovrum, det ena är större med plats för dubbelsäng, det andra använder ägarna som arbetsrum och här finns gott om garderober. Två snyggt helkaklade toaletter med dusch, ena med ingång från entréhallen och den andra ingång från den helkaklade tvättstugan med inredning från Marbodal. Härifrån finns uppgång till vind som har fina ytor, några i området har inrett till rum.
Från tvättstugan finns ingång till en fantastisk yta om nästan 50 kvm, här finns plats för både bil och förvaring. Härifrån finns ingång till arkitektritat orangeri om ca 14 kvm med pulpettak, tre takfönster, betonggolv och högt glasat skjutparti. Ett ljuvligt rum med direkt närhet till trädgården.

Ursprungsfastigheten är byggd år 1962, år 2000 totalrenoverade nuvarande ägare fastigheten samt byggde till ett sällskapsrum om ca 44 kvm och garage/förråd om ca 50 kvm. Sammanlagd tomtyta är 628 kvm på hörntomt.

Den insynsskyddade trädgården är en dröm, en rofylld oas med inspiration från Japan. Klotrubin, över 70 buxbomplantor, blodlönn, Hakonegräs, tulpaner och murgröna. Sparsmakat, harmoniskt och stilrent. Trädäck, träd och buskar skapar rumskänsla med plank som fin fond tillsammans med pergola med glastak, trampstenar, marksten och singel. Hela trädgården gjordes om 2018.

Idylliskt läge med direkt närhet till havet, strandpromenaden och det pittoreska fiskeläget Borstahusen med, trånga gatt och där de gamla husen ligger på rad längs kustlinjen. Här finns allt man kan önska som strandbad med bryggor, hamn, golfbana, vandringsleder, restauranger, mat- och fiskaffärer. Gångavstånd till förskolor och flera alternativ till skolor, bl a Engelska skolan. Gång- och cykelavstånd till allt som staden erbjuder och perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn, direkt busslinje till tågstationen. fullsortimentsmatbutik finns i närheten.

Hjärtligt välkomna på visning till detta fantastiska hus!

Karta för Botilla Backes väg 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-vastervang-landskrona-kommun-botilla-backes-vag-2-21324660

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.