Boråsvägen 36 – 5 – Borås kommun

Utgångspris: 2.950.000 kr

Beskrivning av Boråsvägen 36

Välkommen till Boråsvägen 36! En villa i souterräng med stora renoveringar gjorda utvändigt och möjligheter att sätta egen prägel på interiört. Här bor ni härligt i lugnt och fint villaområde med en fin baksida där den väl tilltagna altanen bjuder på härligt solhäng och sköna grillkvällar. Trädgården är lättskött och vetter mot naturen. Huset har fina driftskostnader och uppvärmningen sker genom fördelaktig bergvärme.

Från entrén på övre plan når du in i hallen med en väl tilltagen WC/badrum på höger sida. Direkt till vänster når du det ljusa och rymliga köket i vinkel med gott om plats för stort matbord. Köket har bra vitvaror med bl a nytt kyl och frys. På övre plan ligger också två av sovrummen med utsikt mot trädgården. Den högra delen av övervåningen består av sällskapsytor och vardagsrum med fin plats för soffgrupper och matsalsmöbler. Här har man även utgång till den stora balkongen med härlig markis för sköna och avkopplande stunder i loungemöblerna.

Vidare ner för trappan i soutterängplan når man ytterligare två sovrum och ett större allrum/gillestuga med öppen spis. Nedre plan innehåller också fina ytor för förvaring och möjligheter att skapa fina rum för tvättstuga och badrum/duschrum tillsammans med bastu. Vidare ut från balkongdörr når man den stora altanen mot den fina trädgården. Här är det generöst planerat för soffgrupper och solsängar, perfekt för sommarens grillkvällar i perfekt solläge. Nedanför finns den plana och fina gräsmattan där barnen har gott om plats för hopp och lek!

Aplared har med nya sträckningen av riksväg 27 blivit lätt åtkomligt från både Borås och Göteborg. Borås centrum nås på knappt 15 minuter med bil. Här finns Aplaredsskolan F-6 mitt i samället med fritidshem och omgärdas av naturområde. Aplared har närhet till flera sjöar och en vacker natur nära inpå.Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

Karta för Boråsvägen 36

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-aplared-boras-kommun-borasvagen-36-20365197

650