Bokenäs Fossen 367 – 2 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Bokenäs Fossen 367

Välkommen till Bokenäs Fossen 367 – ett verkligt sommarparadis där lugnet och harmonin möter er så fort ni stiger in på den magnifika tomten om hela 2337 kvm. Denna enplansvilla i fint och välskött skick erbjuder inte bara ett bekvämt boende, utan det lantliga lugnet kombinerat med gångavstånd till flera olika badplatser på Gullmarsfjorden, gör detta till en plats att verkligen trivas på. Med endast en kort promenad på cirka 10 minuter når ni en avskild sandstrand där ni kan njuta av ett uppfriskande dopp.

Enplansvillan lämpar sig perfekt både som permanentboende eller för den som önskar en fantastisk sommarbostad som även går att nyttja vintertid. I bostaden samsas ett stort badrum med tvättavdelning, ett rymligt och trivsamt sovrum i vinkel med tillhörande klädkammare, samt det sociala köket och vardagsrummet i öppen planlösning, skapar en inbjudande atmosfär där det är lätt att trivas. I vardagsrummet finns även en mysig och värmande kamin. Från vardagsrummet når ni det inglasade uterummet med isolerat tak och golv med elburen golvvärme, som förlänger säsongen och ger er möjlighet att njuta av uterummet året om. Utomhus finns det ännu mer att upptäcka – en altan i anslutning till uterummet, ett härligt altandäck med paviljong, utekök, utedusch och en vedeldad badtunna, som bjuder in till stunder av välbefinnande och avkoppling, med sol från morgon till kväll. Tänk er att sitta i en varm badtunna en kall vinterdag med snön gnistrande utanför, eller tända grillen en solig sommardag medan barnen plaskar glatt i vattnet.

Tomten är en fröjd för ögat med sina flera olika uteplatser och en trädgård som är omsorgsfullt skapad av nuvarande ägare. Här finner ni allt från fruktträd, doftande kryddväxter till färgsprakande blommor och harmoniska naturrum som bjuder in till avkoppling och ro. På tomten finns dessutom en isolerad snickarbod, en bod för trädgårdsredskapen och en gäststuga för gästerna.

Sammanfattningsvis är Bokenäs Fossen 367 inte bara ett hem utan en upplevelse – en plats där vardagen blir till en dröm och där varje dag känns som en semester. Kom och upptäck detta unika paradis och låt er förtrollas av möjligheterna som väntar er här! Detta är det perfekta stället för den som önskar en stressfri tillvaro och värdesätter en lugn stund.

Vid den närliggande campingen finns kiosk och ett par olika aktiviteter per år. Här finns även lekplats, fotbollsplan, volleyboll samt brygga med båtplatser. En kort promenad bort finns bad både vid strand och klippor. Fint geografiskt läge med närhet till Rotviksbro, E6:an, Torp köpcentrum, Fiskebäckskil och färjan över till Lysekil samt cirka 75 minuter till Göteborg och 2 timmar till Oslo. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Melanie Johansson, [email protected] eller 072-200 32 24.

Karta för Bokenäs Fossen 367

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-fossen-uddevalla-kommun-bokenas-fossen-367-21330014

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.