Bogghedsvägen 99 – 4 – Mora kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Bogghedsvägen 99

Välkommen till denna charmiga villa mitt i byn Östnor.

Här kommer du till en 1½-plansvilla med källare. Direkt till vänster innanför entrédörren finner vi det rymliga köket, vidare finns ett stort sovrum samt badrum på detta plan. Tar vi trappen upp från hallen kommer vi till ovanvåningen som har ett allrum/vardagsrum samt ett stort sovrum med gott om förvaring genom kattvindar på båda sidor.
Källaren har en gillestuga som har använts som sovrum, tar vi oss vidare finner vi ett stort rum för förvaring och snickarhörna, badrum med badkar.

På tomten som mäter 1 768 kvadratmeter står ett fristående garage med anslutande redskapsbod där du får plats med en bil. Bakom garaget finns förvaringsyta i form av vedbod.

I närheten finns Mora-Nisses gamla träningsanläggning med mängder av stigar, det populära utflyktsmålet troll och clownstigen, hockeyplan och mycket mer. Endast några kilometer bort finner vi Kråkberg och de fina sandstränderna.
Östnor är känt för de stora industrierna som förser hundratals med jobb varje dag. In till Mora centrum är det ca 5 kilometer och de flesta av dessa kilometer har cykelväg. I Östnor finns förskola samt Bjäkenbackens skola med F-6åk.

Vid intresse är du välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Victor Gustafsson | Vix Fastighetsförmedling
[email protected]

Karta för Bogghedsvägen 99

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ostnor-mora-kommun-bogghedsvagen-99-21147164

950

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.