Bodskäret 14 – 3 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Bodskäret 14

Välkommen till denna drömmiga naturtomt med sjöutsikt åt både öster och väster, nu ute till försäljning. Här erbjuds en exklusiv möjlighet att äga ett stycke av den idylliska skärgården med en långgrund sandstrand precis nedanför i väster och nära till en mångfald av badmöjligheter på den charmiga grannön Söderöra, bara 20 årtag bort. Ön lockar med allt från vackra promenader till utmanande löparstigar och ett äkta skärgårdsliv.
Hjärtat på denna fastighet är en unik timmerstuga tillverkad av torrfura från norra Finland, där väggarnas skimrande nyanser i silver och guld skapar en fin känsla av värme och välkomnande. Stugan innehåller två sovrum, ett sovloft, duschrum med bastu, vardagsrum och kök, och är utrustad med moderna bekvämligheter som trycksatt vatten från såväl egen brunn som havsvatten för dusch. Totalt erbjuder stugan 8 sovplatser, inklusive fyra på det charmiga sovloftet. En gäststuga finns även på tomten, perfekt för övernattande vänner eller familj, och tillför ytterligare 2 sovplatser.

Morgonens första timmar kan avnjutas med frukost och utsikt mot öster på den grönskande gräsmattan, medan den rymliga altanen bjuder in till avkoppling och gemenskap under hela dagen. Köket är fullt modernt, utrustat med en ny ugn och induktionshäll från Siemens/Bosch (installerad 2021) samt en praktisk bänkdiskmaskin. Förberedd för året-runt-bruk, med grundvärme från en luftvärmepump (installerad 2021) och en öppen spis i vardagsrummet för mysiga vinterkvällar, är detta fritidshus redo att bli ditt nya hem.
För praktiska behov finns även en utetoalett (separett), ett verktygsförråd, ett pumphus med jordkällarförvaring samt en extra kyl och frys. En ytterligare förrådsbod erbjuder organiserad förvaring för ett bekvämt liv på ön.

Transportmöjligheter inkluderar tillgång via egen båt från Bromskär eller med Waxholmsfärjan året runt via Söderöra. Endast 5-10 minuter från Bromskär passerar du en brädgård, en välutrustad Ica Blidö och padelbanor med minigolf. Fastigheten inkluderar en egen båtplats i Bromskär samt två privata parkeringsplatser belägna inom ett säkert inhägnat område. Den korta färden från brygga till fastighet tar bara ett par minuter.

Den egna bryggan på norra sidan med egen sjöbod erbjuder utmärkta tilläggningsplatser och fantastiskt brygghäng. Bryggan samägs med ett annat hushåll som nyttjar den södra sidan.

Med möjlighet att bygga till ett komplementshus på 40 kvm, attefallare samt att huvudhuset får uppgå till totalt 80 kvm enligt detaljplanen, erbjuds stora möjligheter för den som drömmer om att utvidga sitt skärgårdsparadis.

Området kring fastigheten är rikt på utflyktsmål, från klippor och bad på Salskären till charmiga skärgårdsöar med lanthandel och caféer. Närliggande restauranger som Furusunds värdshus, Blidö krog och Fejan erbjuder utsökta matupplevelser när äventyrslusten kallar. Med egen båt finns mycket att upptäcka i närområdet.

Missa inte chansen att förvärva detta unika fritidshus – ett perfekt tillhåll för både avkoppling och upptäcktsfärder i skärgårdens underbara värld.

Välkommen att anmäla ditt intresse.

Karta för Bodskäret 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-soderora-norrtalje-kommun-bodskaret-14-21326386

Avstånd till vatten: 100 meter

Foto av: Virginie Garcia @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.