Blomqvista backe 4 & 6 – – Kristianstads kommun

Utgångspris: 850.000 kr

Beskrivning av Blomqvista backe 4 & 6

Ett ypperligt tillfälle för den händige! Här kan du kan sätta din egen prägel och renovera efter eget tycke och smak – möjligheternas fastighet! De säljande orden kan bli många- men oavsett så är detta en fastighet där du kan skapa dig ditt eget drömhem precis som du vill ha det. Det kommer dock att kräva ett stort engagemang, en stor påse pengar och kunskap om äldre hus.

Fastigheterna som säljs är två, Linderöd 6:16 & 6:66, Den förstnämnde består av en kvadratisk tomt om 4930 kvm med ett bostadshus om 90+43 kvm som är byggt 1943, sidobyggnad med en lägenhet, lada/förråd, vedbod, gammalt utedass och garage. Trädgårdsdelen med ett annat litet hus, växthus och odling samt stora delar av marken ligger också på denna fastighet. 6:66 består av en L-formad tomt om 3730 kvm med ett bostadshus om 115+35 kvm som är byggt 1935, ett brygghus/verkstad med sammanbyggt garage, trädgårdsförråd, jordkällare & vedbod. Del av marken och infarten ligger på denna fastighet.

Samtliga byggnader är överlag i väldigt dåligt skick och både bostadshusen & lägenheten har stora renoveringsbehov för att kunna vara beboliga. Totalkänslan är med självklarhet ett totalrenoveringsprojekt men en skön känsla av fridfullhet och enorm potential infinner sig när man är på plats.

Med närmre 1 ha mark finns här möjlighet för lite djurhållning, odling i lite större omfattning eller hobbyverksamhet. Nytt avlopp från 2016 och fiber är betalt.

Linderöd erbjuder oss en mysig bykänsla med livsmedelsbutik, förskola och skola upp till åk 3 samt fritids, Linderödsåsen samt Boarps hed & Bjära naturreservat med fin natur och vandringsleder.

Skåneexpressen tar oss hela vägen via Linderöd från Malmö och till Kristianstad med regelbundna avgångar alla dagar i veckan. Busshållplatsen är ca 750 m bort.

Med tanke på hur fastigheterna ligger säljs de som en enhet. Om köpet finansieras med lån vänligen kontakta er bank då ert generella lånelöfte sannolikt inte gäller här.

Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul!

Välkommen att kontakta mig vid intresse, [email protected]

Karta för Blomqvista backe 4 & 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-205m2-linderod-kristianstads-kommun-blomqvista-backe-4-6-21302006

Avstånd till vatten: 4900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.