Blåvik Ringsbergsstigen 15 – 3 – Boxholms kommun

Utgångspris: 5.995.000 kr

Beskrivning av Blåvik Ringsbergsstigen 15

Välkomna till Ringbergsstigen 15 i Blåvik, där ni finner denna fantastiska fastighet med sjötomt i en naturskön miljö och fantastisk utsikt över sjön Sommen!

Denna bostad som är nybyggd/ombyggd 2014 kan utnyttjas både som fritids- eller permanentboende. Husets 125 kvm erbjuder två sovrum, en tvättstuga med groventré, ett fräscht badrum, en välkomnande hall samt ett fint kök med öppen planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet som ger er en fantastisk utsikt över sjön. Från vardagsrummet har ni även direkt utgång till den rymliga altanen som även den erbjuder en optimal panoramavy över sjön samt det perfekta läget med många soltimmar på dagen och vackra solnedgångar över sjön på kvällarna. Vidare erbjuder tomten en brygga nere vid vattnet där ni kan njuta av bad och ta er ut på sjön för att utforska allt den har att erbjuda. Båtplats finns vid bryggan samt en mer skyddad båtplats i Blåviks småbåtshamn ca 10 minuters gångväg från fastigheten.

Sjön Sommen erbjuder en underbar skärgårdslik miljö med otaliga kobbar och öar där ni kan njuta av sol och bad under sommarens varmaste dagar. Blåvik har ett centralt läge i sjön, och med båt tar ni er enkelt till restauranger på Torpön, Malexander och Tranås, allmänna badplatser, golfbanor och mycket mer.

Den generösa tomten om 1330 kvm erbjuder en behändig trädgård med välskötta gräsytor på husets framsida. Här finner ni även ytterligare byggnader såsom en gäststuga på ca 10 kvm och en praktisk carport. Husets baksida erbjuder en charmig naturtomt bebyggd med trappa som tar dig ner till sjön och tomtens brygga. 

Detta är det perfekta tillfället för er som söker ett permanent- eller fritidshus med en exklusiv placering vid sjön Sommen. Vänta inte med att upptäcka allt detta unika objekt har att erbjuda!

Karta för Blåvik Ringsbergsstigen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-blavik,-knappla-boxholms-kommun-blavik-ringsbergsstigen-15-21297079

50

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.