Blåsippsdalen 12 – 5 – Huddinge kommun

Utgångspris: 6.975.000 kr

Beskrivning av Blåsippsdalen 12

Välkommen till ett fint Trivselhus byggt 2001 med högt och fint läge i populära Sjöängen. En välskött villa i 2 plan med bra planlösning och fina ytskikt.

Övervåningen har en öppen planlösning i kök och vardagsrum med flytande parkettgolv och fint ljusinsläpp från många fönster samt burspråk.
Köket renoverades 2010 och erbjuder både barhäng och stor matplats för upp till 12 personer. Från köket finns utgång till den stora altanen/balkongen som erbjuder många soltimmar och fri utsikt.
På övervåningen finns ett av husets 4 sovrum och detta har eget badrum med bastu samt utgång till altanen med spabad.
På entréplanet finns 3 bra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, stort helkaklat badrum badrum samt praktisk tvättstuga.

Runt huset finns en nyrenoverad altan/balkong med påkostat räcke i glas från 2022. Ca 130 kvm härlig sällspasyta med utsikt över området, mycket sol och en insynsskyddad baksida med gott om plats för loungemöbler, solstol och spabadet.
Lättskött trädgård med stor variation. Skogstomt, plan gräsmatta, påkostade murar och trappa samt slänt med perenna planteringar. Växthus och förråd.

Stort dubbelgarage med elportar och plats för flera bilar på asfalterad uppfart.
Nymålad fasad 2022 samt fiber.

Mycket fint läge nära lekplats, förskola och buss. Badrocks-avstånd till badplats vid Stortorpsvägen eller Sjöängsbadet med sandstrand, brygga, grillplats, utegym, seglarskola mm.
I närområdet finns flera förskolor och barnen tar sig enkelt till Trångsunds- eller Edboskolan med cykel eller 20 minuters promenad. Fina strövområden och vandringsleder i Naturreservatet kring Drevviken.
Endast 20 minuter till City!

Välkommen Hem!

Karta för Blåsippsdalen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-sjoangen-huddinge-kommun-blasippsdalen-12-21254035

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.