Blankavägen 30 – 6 – Partille kommun

Utgångspris: 5.985.000 kr

Beskrivning av Blankavägen 30

Kliv in i detta hus och upptäck ett charmigt hem med en unik känsla. På Blankavägen 30 erbjuds nu ett tidlöst boende med en spännande planlösning och den uppvuxna trädgårdstomten om 744 kvm erbjuder fina möjligheter till umgänge, skapande och rekreation.

Entrén består av en inglasad del där du kan odla och plantera och vidare till hallen samt den tillbyggda delen som erbjuder ett stort härligt rum med högt till tak och öppningsbara glaspartier ut mot trädgården. Härifrån når du den ursprungliga entrén som tar dig vidare till allrum med burspråk, kök och matsal. En trappa upp finner du ett allrum som tidigare har varit ett sovrum och med lätta medel kan återställas, badrum samt ytterligare ett rymligt sovrum. I källarplanet har du pannrum, hobbyrum (som också bör kunna användas till sovrum) och kombinerat bad/bastu/tvättrum.

Sävedalen med köpgatan på Göteborgsvägen och Vallhamra Torg erbjuder flera matbutiker, bageri, glassbar, pizzerior, klädaffär, blomsteraffärer, apotek, välkänt gatukök och mycket mer. Du finner mycket goda kommunikationer och tar dig snabbt och smidigt till Göteborg centrum och Partille centrum med Allums köpcentrum. Du har även närhet till Härlanda tjärn och Delsjöns naturreservat med ett rikt utbud av motionsslingor och naturupplevelser. Paddla kanot, fiska, bada eller grilla vid någon av områdets grillplatser är populära aktiviteter.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Blankavägen 30

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-savedalen-partille-kommun-blankavagen-30-21148458

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.