Blåbärsvägen 6 – 5 – Lindesbergs kommun

Utgångspris: 2.500.000 kr

Beskrivning av Blåbärsvägen 6

På Blåbärsvägen 6 har vi nöjet att erbjuda denna rymliga villa med insynsskyddad trädgård och garage. Huset som är byggt 1969 är ett arkitektritat hus med Hjältevadshus som husleverantör. Huset har varit i samma familjs ägo sedan det stod klart och är otroligt välskött sedan dess och mycket av interiören i huset är fortfarande original. Detta är ett boende där den stora familjen kan få plats då huset erbjuder 140 kvm boyta på entrévåningen samt 140 kvm biyta i källarvåningen.

På entrévåningen möts du av en rymlig hall, fyra sovrum, kök med matplats, vardagsrum, badrum samt gästtoalett. På källarplanet finns stora ytor i form av gillestuga, hobbyrum, förråd, toalett, dusch och bastu. På utsidan av huset finns en trevlig altan under tak, här kan ni njuta av långa middagar i härlig kvällssol och vacker utsikt. Fastigheten erbjuder även en lummig insynsskyddad trädgård med gott om buskar och träd. Garage med plats för en bil samt förråd.

Flera renoveringar är gjorda såsom fjärrvärme installerad, taket är bytt 2013, fönstren är renoverade 2022 och altantaket är bytt 2017.

Huset har ett högt läge på en lugn och attraktiv gata med ca fem minuters promenad till centrum där det erbjuds affärer, fik, restauranger och kommunikation med tåg till Örebro, Västerås och Stockholm. Dessutom har du närhet till förskola, skola, affär, tennis -och padelbanor. Ett fantastiskt boende i ett attraktivt område. Varmt välkomna på visning!

Karta för Blåbärsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lindesberg-lindesbergs-kommun-blabarsvagen-6-20141816

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.