Björnbäcken 42 – – Sunne kommun

Utgångspris: 550.000 kr

Beskrivning av Björnbäcken 42

Unna dig drömlivet vid Ski Sunne – en chans du inte vill missa! Här, mitt i det riksintressanta friluftsområdet Finnfallet, erbjuder vi dig möjligheten att förvärva en byggklar tomt för ditt lyxiga fritidshus eller permanenta villa.

Denna expansiva och attraktiva plats ligger cirka en mil sydväst om Sunne och gränsar till det framväxande grannskapet med moderna fritidshus och bekväma byggnader som tillhör den populära skidanläggningen. På nära håll har du tillgång till restaurang, hyrstugor och ett vandrarhem, och spännande planer är i görningen för ytterligare utveckling med Ski Lodges som komplement till befintligt utbud (Det bolag som för närvarande driver skidanläggningen har försatts i konkurs).

Med hela 690 kvm i yta erbjuder tomten gott om utrymme för att förverkliga dina visioner om ett drömboende. Bygg ditt bostads- eller fritidshus i enplan på upp till ca 240 kvm i byggnadsarea med en yttre nockhöjd på 3,5 meter. För att smälta in med den vackra naturen önskas träpanel och färgsättning i harmoni med jordfärgskaraktären.

Men området Ski Sunne har mer att erbjuda än bara närhet till skidbackar – naturen står i fokus här! Njut av stora skogsområden med vandringsleder och möjligheter till bad och kanske fiske i den förtrollande sjön Rottnen. Och det blir ännu bättre! Med skidbackarna omvandlade till cykelleder på sommaren finns det äventyr för alla årstider. Läget kan inte bli bättre – du är bara några minuters bilresa från Sunne, Rottneros Park och den anrika Sunnes Golfklubb. Varför välja Åre, Idre eller Sälen när Ski Sunne erbjuder dig allt detta och dessutom kanske närmare hemma?

Kontakta oss på Wallenstedt Fastighetsmäkleri, Maja Nyman, så guidar hon dig genom processen och hjälper dig att förverkliga din dröm om ett liv i harmoni med naturen och allt Ski Sunne har att erbjuda. För ytterligare information om området och detaljplanen, kolla in våra flikar och uppladdade dokument.

Karta för Björnbäcken 42

https://www.hemnet.se/bostad/villa-ski-sunne-sunne-kommun-bjornbacken-42-20300039

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.